Лариса Мудрак: „Доведіть, що рукописні цифри написали в Секретаріаті Президента, і тоді ми будемо коментувати це”

14 Листопада 2005
1266
14 Листопада 2005
11:32

Лариса Мудрак: „Доведіть, що рукописні цифри написали в Секретаріаті Президента, і тоді ми будемо коментувати це”

1266
Лариса Мудрак: „Доведіть, що рукописні цифри написали в Секретаріаті Президента, і тоді ми будемо коментувати це”
Інтернет-сайт „Ура-інформ” розповсюдив інформацію, що начебто їхні журналісти напередодні телемосту з Президентом України перехопили в Києво-Могилянський академії факс із Секретаріату Президента. У факсі, адресованому президенту навчального закладу Вячеславу Брюховецькому, йшлося про сприяння проведення телемосту, зазначалися телефони контактних осіб з секретаріату Президента та телеканлів, які були задіяні у цій акції. Журналісти стверджують, що на цьому ж документі від руки були зроблені помітки:

„$5-20

30-50 (число студентов)

з 18-00 - вільно, другий поверх КМУ занято, 16-30 – у двір, до 21.20”.

За словами журналістів „Ура-інформу” текст у них було вилучено охороною, але вони його встигли зачитати на диктофон. З цього вони роблять припущення, що студентам за прямий ефір з Президентом платили гроші. Так це чи ні, „ТК” вірішила з’ясувати в Секретаріаті Президента. Оскільки мобільний прес-секретаря Президента Ірини Геращенко не відповідав, питання про загадковий лист ми адресували її першому заступнику Ларисі Мудрак. ”Ініціатива провести телемост Президента із студентами належить телеканалу ICTV, - розповідає Лариса Мудрак.- Потім до каналу підключилися Новий, СТБ, Перший канал. Секретаріат Президента не міг стояти осторонь, ми мали сприяти всім організаційним питанням. Тому керівникам навчальних закладів були направлені відповідні листи”. Щодо зазначених від руки цифр, то пані Мудрак відповіла наступне: „Якщо буде доведено, що їх написали в Секретаріаті Президента, ми будемо давати коментар. Взагалі, що то за цифри – нікому невідомо. Можливо, це, як припускає канал НТН, номера аудіторій, в яких збиралися для телеефіру студенти”.

„Детектор медіа”

Читайте також:

Ющенко попросил помощи у американских пиарщиков

Еволюція героїв

Студентів не тренували, які питання не слід ставити Ющенку

Всі учасники проекту „Президент і молодь – діалог про майбутнє” підтвердили готовність до прямого ефіру о 19:20

Сьогодні Ющенко у прямому ефірі поговорить зі студентами про майбутнє
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1266
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду