Ющенко попросил помощи у американских пиарщиков

14 Листопада 2005
660
14 Листопада 2005
12:47

Ющенко попросил помощи у американских пиарщиков

660
Ющенко попросил помощи у американских пиарщиков
Президент Виктор Ющенко обратился к известным американским политтехнологам и специалистам по пиару за помощью. Об этом в понедельник сообщает информированный журнал US News and World Report, передает proUA со ссылкой на РИА «Новости».

По информации издания, на следующей неделе в Киев из Вашингтона вылетят два сотрудника из «команды» экс-президента США Билла Клинтона - бывший глава президентской администрации Клинтона Джон Подеста и бывший пресс-секретарь Белого дома Майкл Маккэрри.

По данным издания, Подеста и Маккэрри встретятся с Ющенко, чтобы дать ему «небольшой совет». При этом издание отмечает, что администрация украинского президента уже через год после «оранжевой революции» столкнулась с «политическим кризисом» из-за обвинений в коррупции и обратилась за помощью к «старой команде» пиарщиков Клинтона.

Официальный представитель экс-президента США по прессе Джей Карсон призвал не усматривать в киевском визите Подесты и Маккэрри ничего необычного. «Много шума из ничего», - сказал Карсон.

proUA

Читайте також:

Еволюція героїв

Топ-новости октября: продажа «Криворожстали» и увольнение Пискуна

Студентів не тренували, які питання не слід ставити Ющенку

Зачем враги, если ТАКИЕ адвокаты?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду