"У мене не має сумнівів в тому, що перевірок ЗМІ не буде" - Олег Рибачук

14 Жовтня 2005
879
14 Жовтня 2005
14:33

"У мене не має сумнівів в тому, що перевірок ЗМІ не буде" - Олег Рибачук

879
"У мене не має сумнівів в тому, що перевірок ЗМІ не буде" - Олег Рибачук
"У мене не має сумнівів в тому, що перевірок ЗМІ не буде", - про це на сьогоднішньому брифінгу зазначив Олег Рибачук, коментуючи закон про вибори. Також він наголосив, що тут справа не в законі, а у практиці, і запевнив, що на всі спроби утисків ЗМІ буде відповідна реакція, зокрема і особисто від нього. "Якщо будуть такі спроби, якщо ви звернетесь до Президента і це стане відомо мені, то відповідні порушники будуть відсторонені від своїх службових зобов’язань. Я кажу так і про використання адмінресурсу.

Президент гарантував, що вибори будуть без адмінресурсу. І губернатори не будуть керувати штабами. Цього не буде. Ми запам’ятали ці домовленості. І ми говоримо про те, що є всі канали зворотнього зв’язку. Тому через ЗМІ буде зворотній зв’зок." Також він зазначив: "Але коли зараз зовсім не джентельмени, зовсім не по джентельменські вели себе на минулих виборах, говорять зараз про політичні переслідування, про спроби задавити свободу слова, то це викликає в мене усмішку. Я чудово пам’ятаю як ми жили в минулому році і як проходила кампанія. Я не можу без іронії сприймати лемент деяких журналістів про те, що їх закривають і давлять. Якщо так, то скажіть мені де це відбувається, кого закрили, чиїм розпорядженням і ми будемо на це реагувати".

"Детектор медіа"

Читайте також:

Давидович: ЦИК не является последней инстанцией

Литвин роз'яснить, що робити ЗМІ на виборах

Проблеми законодавчого регулювання сфери телебачення і радіомовлення

Тарас Шевченко: Верховна Рада визнає, що процедуру закриття ЗМІ в законі про вибори правили вже після голосування

Текст закону про вибори народних депутатів України відрізняється від того, за який проголосувала Верховна Pада

Чи варто чекати засобам масової інформації добра від парламентських виборів? Во время выборов прессе велели замолчать?

Техніка безпеки протягом виборів - 2006

Голова ЦВК запевнив журналістів у об’єктивності підходу до ЗМІ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
879
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду