Ющенко зустрінеться з олігархами, які принесуть гроші

14 Жовтня 2005
697
14 Жовтня 2005
11:02

Ющенко зустрінеться з олігархами, які принесуть гроші

697
Ющенко зустрінеться з олігархами, які принесуть гроші
Президент Віктор Ющенко проведе в п'ятницю зустріч з представниками великого українського бізнесу.

Про це в четвер в ефірі каналу "Інтер" заявив прем'єр Юрій Єхануров.

"У президента в другій половині дня буде дуже важлива нарада, зберуться найбільші підприємці, найбільші власники", - сказав прем'єр.

За його словами, на зустрічі відбудеться "жорстка розмова з приводу майбутнього нашої країни".

"Ми не будемо розповідати, як ми любимо один одного, а будемо говорити діловою мовою: "Ви боїтеся, що у вас відберуть об'єкт? А ми не кажемо, що ви вкрали, але кажемо, що приватизація пройшла в умовах заниженої конкуренції – давайте виходити на ринковий рівень і добровільно доплачувати", - сказав Єхануров.

На питання, чи погодяться великі власники доплачувати, Єхануров висловив впевненість у цьому і сказав, що вже йдуть з цього приводу переговори.

"Я зустрічався із найбільшими власниками, і вони згодні (доплачувати). Їм набридло бути гнаними, вони хочуть жити в нашій країні...Вони не тільки заплатять, але вони ще і відбудують низку об'єктів, вони будуть соціально відповідальними власниками", - сказав прем'єр.

За словами Єханурова, на зустрічі будуть присутні близько 30 чоловік, але не уточнив, хто саме. На питання, чи будуть олігархи, прем'єр сказав: "Звичайно".

Українська правда

Читайте також:

Президент України Віктор Ющенко дав інтерв’ю провідному британському часопису Financial Times

Григоришин не зміг відбити у Коломойського обленерго

Чтобы убить дракона, нужно иметь своего собственного?

Пінчук продовжує розпродаж свого майна

Телеурок Пінчука
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
697
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду