Тягнибок подав до суду на "Інтер", на черзі - П.Симоненко

14 Липня 2005
913
14 Липня 2005
10:17

Тягнибок подав до суду на "Інтер", на черзі - П.Симоненко

913
Тягнибок подав до суду на "Інтер", на черзі - П.Симоненко
Вчора народний депутат Олег Тягнибок підписав два судові позови за образу честі і гідності до телеканалу «Інтер», а також Державного комітету у справах національностей та міграції.

До кінця тижня народний обранець також має намір подати до суду на лідера КПУ Петра Симоненка, вимагаючи спростувати наклепницькі заяви, оприлюднені під час виступу на одному з всеукраїнських радіоканалів.

Нагадаємо, що 14 лютого суд визнав незаконним порушення карної справи проти Олега Тягнибока, яку було відкрито після його виступу на могилі воїнів УПА на горі Яворина на Івано-Франківщині 17 липня минулого року. Фрагменти виступу народного депутата були показані на "Інтері". Тягнибок наголошує, що "Інтер" подав його виступ в ефір у спотвореному вигляді.

за інф. прес-служби ВО "Свобода"

Читайте також:

Олег Тягнибок позиватиметься до «Інтера»

Тягнибок відмовився від імунітету і просить Генпрокуратуру покарати "Інтер"

Тягнибок подаст в суд на "Интер" за искажение смысла его выступления
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
913
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду