Мікаель Петерс: “Ми прагнемо варіанта запуску україномовної версії EuroNews”,

12 Липня 2005
2436
12 Липня 2005
14:23

Мікаель Петерс: “Ми прагнемо варіанта запуску україномовної версії EuroNews”,

2436
Мікаель Петерс: “Ми прагнемо варіанта запуску україномовної версії EuroNews”,
"Ми вивчаємо можливість запуску української версії EuroNews, - сказав в інтерв'ю "Львівській газеті" Мікаель Петерс, виконавчий директор телеканалу EuroNews.

"Загалом є два варіанти: перший передбачає, що НТКУ стає акціонером EuroNews, а другий – запуск української версії EuroNews – 24 години на добу. Для здійснення другого варіанта, - сказав Петерс, - потрібно зробити чимало. Ми маємо вивчити деталі, які в нас є можливості запустити 24-годинну версію Euronews українською. Це питання часу. Думаю, якщо зможемо повідомити щось до кінця року, це вже будуть дуже добрі темпи для нас, для НТКУ та для української аудиторії".

Львівська газета

Читайте також:

"Україна не буде транслювати російську версію „Євроньюзу» - Тарас Стецьків

EuroNews надеется на результативные переговоры о покупке Национальной телекомпанией Украины 1% акций европейского телеканала

Национальная телекомпания Украины договорилась с телеканалом EuroNews о покупке 1% его акций

НТКУ купит 1% акций «Евроньюз»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2436
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду