НТКУ купит 1% акций «Евроньюз»

1 Липня 2005
770
1 Липня 2005
14:20

НТКУ купит 1% акций «Евроньюз»

770
НТКУ купит 1% акций «Евроньюз»
Национальная телекомпания Украины получила право на приобретение 1% акций телеканала «Евроньюз», передает forUm. Об этом сообщил на сегодняшнем брифинге замгоссекретаря Маркиян Лубкивский.

По его словам, этот факт стал результатом переговоров руководителя НТКУ Тараса Стецькива с руководством «Евроньюз», которые состоялись 23-25 июня в Лионе.

Лубкивский также отметил, что членство в Европейском языковом союзе дает НТКУ приоритетное право вступления в состав акционеров «Евроньюз».

Кроме того, он сказал, что Секретарит Президента удовлетворен теми реформами, которые проходят в НТКУ.

Нагадаємо, що "Детектор медіа" вже піднімала цю тему. Зокрема, в інтерв"ю "ТК" віце-прем"єр міністр з гуманітарних та соціальних питань Микола Томенко зазначав, що купівля 1% акцій "EuroNews" - є суспільним, а не бізнес-проектом. В української сторони буде своя редакція в Європі. По-перше, це сприятиме появі адекватних сюжетів про Україну, по-друге, може з"явитися можливість транслювати повну українську версію "Euronews", повідомив Микола Томенко.

forUm

Читайте також:

Микола Томенко: «В Україні будуть авторитетне і популярне суспільне телебачення і радіо». Частина перша

EuroNews надеется на результативные переговоры о покупке Национальной телекомпанией Украины 1% акций европейского телеканала
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
770
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду