Червоній програв суд "Рівненській газеті"

12 Травня 2005
628
12 Травня 2005
12:42

Червоній програв суд "Рівненській газеті"

628
Червоній програв суд "Рівненській газеті"
Голова Рівненської ОДА Василь Червоній програв суд «Рівенскій газеті». Вчора 11 травня Ківерцівський районний суд Волинскої області прийняв рішення по справі стосовно позову Василия Червонія до «Видавничого дому "ОГО".

Приводом для позову стала публікація в «Рівенскій газеті», яка входить до "Видавничого дому "ОГО", статті головного редактора Ольги Ільчук "Бабай під рівенским соусом".

Усі п'ять пунктів позовних вимог Червонія суд визнав безпідставними, зіславшись на ст.10 «Конвенції про захист прав та свобод людини», згідно якої кожна людина має право на свободу висловлення своїх поглядів. Отже суд визнав, що Ільчук мала право висловити свою думку стосовно поведінки тодішнього народного депутата В.Червонія.

Рівненьський суд свого часу прийняв рішення про зодоволення вимог Червонія. Однак Верховний суд перенаправив цю справу до районного суду Волинської області у м.Ківерці.

Теперішне рішеня Ківерцівського суду може бути оскаржене в Апеляційному суді Волинскої области протягом місяця.

"Детектор медіа"

Читайте також:

Що за бій точиться на теренах Рівненщини?

4 травня може бути поставлена крапка у справі "Рівненської газети" Суддя не хоче викликати Червонія до суду у справі "Рівненської газети"

Асоціація видавців періодики захищатиме інтереси „Рівненської газети” в суді

Рівненські ЗМІ закликали нового губернатора до відкритого спілкування

Рівненські журналісти звернулися з відкритим листом до Незалежної медіа-профспілки
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
628
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду