"Леся + Рома" - прем'єра на ICTV

11 Січня 2005
1725
11 Січня 2005
11:18

"Леся + Рома" - прем'єра на ICTV

1725
"Леся + Рома" - прем'єра на ICTV
З 14 січня о 19:20 (повтор у суботу о 10:40) на ICTV починається показ перших 30-ти серій комедійного україномовного серіалу „Леся+Рома”. Це версія всесвітньо відомого і популярного у 29 країнах формату Love Bugs.

Режисер-постановник – Олександр Даруга, в минулому - професійний актор. Режисерських робіт у Даруги багато, найвідоміші це: ситуативна комедія „Люди в білому” („1+1”), КВК („1+1”), документальна картина „Арнольд Марголін: визначний українець та єврей”, проект „Шанс” („Інтер”) та інші.

За словами головного продюсера проекту Андрія Партики робота над серіалом йшла півтора роки. "Це справді досить смілива спроба з нашого боку - каже він, - адже україномовний ситком для українського телебачення – величезна рідкість. І ми сподіваємося, що наші глядачі свої проблеми вирішуватимуть так само легко і невимушено, як Леся та Рома".

Ролі виконують: Леся – Ірма Вітовська, одна з провідних актрис Молодого театру, Рома – Дмитро Лалєнков, один з найзатребуваніших українських акторів.

Як зазначено в повідомленні прес-служби каналу, зйомки у серіалі Ірма поєднувала з активною роботою у рідному театрі: актриса грає у виставах “Маринований аристократ”, “Севільські заручини”, “Хоровод любові”, “Одруження”, “Жінки та війна” та інших. Відзначено, що Дмитро Лалєнков також має багату театральну біографію: працював у Національному театрі російської драми імені Лесі Українки (ролі у виставах “Лулу. Історія куртизанки”, “Запрошення до замку”, “Дама без камелій”…), театрах “Сузір’я”, “Вільна сцена”, “Золоті ворота”… Крім того, він знявся й у ряді художніх картин, таких як, наприклад, “Шум вітру”, “Дике кохання”, “Каїн”, “Жорстока фантазія”, "Життя як цирк", і в серіалах “След оборотня”, “Роксолана” тощо.

“Робота в проекті “Леся+Рома мені надзвичайно подобається, - зазначає Ірма Вітовська. – Тому що він не схожий на традиційні серіали. Все так легко, смішно, невимушено, наївно, за Лесею й Ромою хочеться спостерігати, радіти за них, співпереживати, якщо трапляються якісь казуси, – а їх там предостатньо у кожній серії. Наші герої перебувають у постійному пошуку алгоритму сімейного щастя.”

"Детектор медіа",за інф.прес-служби ICTV
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1725
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Aleksandro
6058 дн. тому
Цей серіал просто супер! Хочу щоб його і далі знімали.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду