detector.media
11.01.2005 11:18
"Леся + Рома" - прем'єра на ICTV
З 14 січня о 19:20 (повтор у суботу о 10:40) на ICTV починається показ перших 30-ти серій комедійного україномовного серіалу „Леся+Рома”. Це версія всесвітньо відомого і популярного у 29 країнах формату Love Bugs.

Режисер-постановник – Олександр Даруга, в минулому - професійний актор. Режисерських робіт у Даруги багато, найвідоміші це: ситуативна комедія „Люди в білому” („1+1”), КВК („1+1”), документальна картина „Арнольд Марголін: визначний українець та єврей”, проект „Шанс” („Інтер”) та інші.

За словами головного продюсера проекту Андрія Партики робота над серіалом йшла півтора роки. "Це справді досить смілива спроба з нашого боку - каже він, - адже україномовний ситком для українського телебачення – величезна рідкість. І ми сподіваємося, що наші глядачі свої проблеми вирішуватимуть так само легко і невимушено, як Леся та Рома".

Ролі виконують: Леся – Ірма Вітовська, одна з провідних актрис Молодого театру, Рома – Дмитро Лалєнков, один з найзатребуваніших українських акторів.

Як зазначено в повідомленні прес-служби каналу, зйомки у серіалі Ірма поєднувала з активною роботою у рідному театрі: актриса грає у виставах “Маринований аристократ”, “Севільські заручини”, “Хоровод любові”, “Одруження”, “Жінки та війна” та інших. Відзначено, що Дмитро Лалєнков також має багату театральну біографію: працював у Національному театрі російської драми імені Лесі Українки (ролі у виставах “Лулу. Історія куртизанки”, “Запрошення до замку”, “Дама без камелій”…), театрах “Сузір’я”, “Вільна сцена”, “Золоті ворота”… Крім того, він знявся й у ряді художніх картин, таких як, наприклад, “Шум вітру”, “Дике кохання”, “Каїн”, “Жорстока фантазія”, "Життя як цирк", і в серіалах “След оборотня”, “Роксолана” тощо.

“Робота в проекті “Леся+Рома мені надзвичайно подобається, - зазначає Ірма Вітовська. – Тому що він не схожий на традиційні серіали. Все так легко, смішно, невимушено, наївно, за Лесею й Ромою хочеться спостерігати, радіти за них, співпереживати, якщо трапляються якісь казуси, – а їх там предостатньо у кожній серії. Наші герої перебувають у постійному пошуку алгоритму сімейного щастя.”

"Детектор медіа",за інф.прес-служби ICTV
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY