Творці «Лесі+Роми» розповіли, чим закінчиться серіал

29 Листопада 2007
19512
29 Листопада 2007
12:41

Творці «Лесі+Роми» розповіли, чим закінчиться серіал

19512
У новорічну ніч на ICTV покажуть новий фільм про Лесю та Рому «Мільйон від Діда Мороза».
Творці «Лесі+Роми» розповіли, чим закінчиться серіал
У новорічну ніч на ICTV покажуть новий фільм про Лесю та Рому «Мільйон від Діда Мороза». На відміну від попереднього новорічного проекту «Не наїжджай на Дідуся Мороза», за жанром це не казка, а радше комедійний бойовик. Як обіцяють творці фільму, тут буде присутній справжній екшн. Недарма ж уперше за історію зйомок «Лесі+Роми» їм довелося залучати каскадерів.
 
Події фільму відбуваються 31 грудня. До рук Лесі та Роми несподівано потрапляє мішок із мільйоном доларів. Проте всупереч сподіванням – він приносить героям більше неприємностей, аніж радощів. Вони потраплять до тюрми, а далі ще гірше – Леся опиняється на Окружній, а Рома – в справжньому підпільному бійцівському клубі.
 
Заплановано, що зйомки триватимуть 14 днів. Вже готово більше половини матеріалу. Хронометраж фільму – півтори години. Авторами сценарію традиційно стали Олександр Даруга, Олександр Богданенко та самі актори. Як зізнався Дмитро Лаленков, вони з Ірмою Вітовською постійно намагаються внести якісь зміни.
 
«Ми знімаємо “Лесю+Рому” вже 3,5 роки. В нас є ідея, місце зйомок та два актора. Далі працюємо без сценарію», – розповів режисер Олександр Богданенко.
 
Крім уже добре знайомих Дмитра Лаленкова та Ірми Вітовської, в фільмі можна буде побачити відомих київських театральних акторів. Роль Снігуроньки дісталася Олександру Бондаренку. Він грає новачка в банді, який вперше вийшов на грабіж. Діда Мороза та досвідченого афериста в одній особі зіграє Ігор Гнезділов. Також у фільмі дебютував чемпіон України з культуризму 2005 року Сергій Хутренков. Він грає боксера, з яким доведеться змагатися Ромі.
 
Всі актори, які знялися у фільмі, виконають новорічну пісню. Режисер-постановник Олександр Даруга сподівається, що вона стане справжнім хітом: «Наша знімальна група наспівує її вже другий день».
 
Також знімальна група розповіла про подальшу долю самого серіалу. За словами Олександра Даруги, вони закінчують історію Лесі та Роми як чоловіка та жінки. «В них народиться дитина. І крім того вони всиновлять корейську дівчинку. Чому саме корейську? Так вирішили західні сценаристи серіалу», – розповів він. Проте пообіцяв, що вони хочуть розвивати історію головних героїв далі, вже як стосунки батьків та дітей.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19512
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду