У Харкові правоохоронці винесли журналістку з дільниці за руки та ноги

22 Листопада 2004
581
22 Листопада 2004
02:41

У Харкові правоохоронці винесли журналістку з дільниці за руки та ноги

581
У Харкові правоохоронці винесли журналістку з дільниці за руки та ноги
У ТВО №176, виборчій дільниці №37 харківська міліція вигнала з дільниці кореспондента радіо "Нова хвиля" Ірину Семикопенко. Про це повідомили в прес-службі блоку "Наша Україна". Співробітники міліції буквально на руках винесли журналістку, яка за законом має право бути присутньою при підрахунку голосів.

Як повідомила Ірина Семикопенко: "Співробітники міліції, підхопивши мене під руки ноги, з другого поверху славної 37-ї виборчої дільниці винесли мене надвір". "Вони мене не вивели, вони мене просто винесли - схопили за руки, за ноги і понесли", - розповіла журналістка. За словами журналістки, вона приїхала на 176-ий виборчий округ, коли довідалася, що члени цієї комісії вигнали офіційного спостерігача від Віктора Ющенко.

Коли до місця події під'їхала знімальна група Медіа-группы "Об'єктив", вхід у школу, у якій знаходиться 37 виборча дільниця, був заблокований.

Начальник карного розшуку Комінтернівського району, який також був у цей час у школі, затверджує , що міліція тут тільки тому, що п'яний чоловік розбив у школі вікно. І ніякого конфлікту із представником ЗМІ на виборчій дільниці не було.

Інф. МЦК

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
581
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду