detector.media
22.11.2004 02:41
У Харкові правоохоронці винесли журналістку з дільниці за руки та ноги
У ТВО №176, виборчій дільниці №37 харківська міліція вигнала з дільниці кореспондента радіо "Нова хвиля" Ірину Семикопенко. Про це повідомили в прес-службі блоку "Наша Україна". Співробітники міліції буквально на руках винесли журналістку, яка за законом має право бути присутньою при підрахунку голосів.

Як повідомила Ірина Семикопенко: "Співробітники міліції, підхопивши мене під руки ноги, з другого поверху славної 37-ї виборчої дільниці винесли мене надвір". "Вони мене не вивели, вони мене просто винесли - схопили за руки, за ноги і понесли", - розповіла журналістка. За словами журналістки, вона приїхала на 176-ий виборчий округ, коли довідалася, що члени цієї комісії вигнали офіційного спостерігача від Віктора Ющенко.

Коли до місця події під'їхала знімальна група Медіа-группы "Об'єктив", вхід у школу, у якій знаходиться 37 виборча дільниця, був заблокований.

Начальник карного розшуку Комінтернівського району, який також був у цей час у школі, затверджує , що міліція тут тільки тому, що п'яний чоловік розбив у школі вікно. І ніякого конфлікту із представником ЗМІ на виборчій дільниці не було.

Інф. МЦК

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY