До 15 червня – прийом заявок на «Медіакемп-2021» для журналістів Вишеградської четвірки та України

9 Червня 2021
2966
9 Червня 2021
11:12

До 15 червня – прийом заявок на «Медіакемп-2021» для журналістів Вишеградської четвірки та України

2966
Участь у Медіакемпі безкоштовна для відібраних учасників.
До 15 червня – прийом заявок на «Медіакемп-2021» для журналістів Вишеградської четвірки та України

ГО «Львівський медіафорум» відкрила новий проєкт для журналістів-міжнародників – «Медіакемп-2021», який відбуватиметься у Львові з 26 серпня по 1 вересня. Заявки на програми прийматимуть від медійників з України та країн Вишеградської четвірки (Польщі, Чехії, Угорщини й Словаччини) до 15 червня.

«Медіакемп допоможе представникам різних країн створити міцну мережу професійних контактів між журналістами та експертним середовищем України, Польщі, Угорщини, Словаччини та Чехії. Завдяки серії лекцій, дискусій і презентацій учасники отримають розуміння внутрішніх процесів в Україні та зможуть робити якісні матеріали про українські події для іноземних медіа», – розповіли організатори.

Вони запрошують до участі в проєкті медійників, які висвітлюють міжнародні події (зокрема, події Центрально-Східної Європи), та відчувають брак контактів як із колегами з регіону, так і з експертами, чиї коментарі необхідні при створенні журналістських матеріалів.

Частиною програми Медіакемпу є участь у найбільшій медійній конференції Центрально-Східної Європи — VIII Lviv Media Forum 26-28 серпня.

Участь у Медіакемпі безкоштовна для відібраних учасників. Організатори покривають витрати на проїзд, проживання та харчування. Водночас кемпери зобов’язані виконати усі встановлені державою Україна карантинні вимоги, які будуть діяти на момент проведення заходу. Якщо через епідеміологічні обмеження в’їзд іноземцям в Україну буде заборонено, Медіакемп відбудеться в онлайн форматі.

Реєстрація: необхідно заповнити анкету за посиланням до 15:00 (за київським часом) 15 червня. Переможці відбору оголосять 1 липня.

За додатковою інформацією можна звертатися за електронною адресою координаторки проєкту lypynska@lvivmediaforum.com.

«Медіакемп-2021» реалізовано у співпраці з громадськими організаціями The Endowment Fund for Independent Journalism (Чехія), Center for Independent Journalism (Угорщина), Outriders (Польща), Slovak Security Policy Institute (Словаччина). Проєкт реалізовано за підтримки Visegrad Fund.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2966
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду