9 листопада – старт курсу з української мови «22 уроки до мовної впевненості»

9 листопада – старт курсу з української мови «22 уроки до мовної впевненості»

5 Листопада 2020
1808
5 Листопада 2020
11:17

9 листопада – старт курсу з української мови «22 уроки до мовної впевненості»

1808
Навчання безкоштовне.
9 листопада – старт курсу з української мови «22 уроки до мовної впевненості»
9 листопада – старт курсу з української мови «22 уроки до мовної впевненості»

Платформа «Є-мова» запустила запис на новий курс з української мови – «22 уроки до мовної впевненості» (В1). Навчання розпочнеться 9 листопада.

«Слухач зможе розширити свій словниковий запас, розглянути багато різних типових побутових ситуацій та стати впевненим мовним користувачем. Навчання стане корисним усім, хто прагне покращити навички розмовної української мови», – йдеться в повідомленні.

Курс насамперед орієнтований на тих, хто на роботі чи вдома послуговується часто та/або переважно російською мовою, проте прагне удосконалити рівень побутового українського мовлення. Такий онлайновий формат вивчення української мови зручний також для українців, які перебувають на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, АР Крим. На курсі можуть навчатися іноземці, які мають базові знання з української.

Структура курсу складається з 22 уроків, кожен з яких містить:

  • короткий відеоурок;
  • конспект (текст-суфлер з доповненнями та коментарями);
  • творчі вправи та завдання відповідно до теми уроку;
  • додаткові матеріали для кращого занурення в певну тему та українськомовне середовище;
  • проміжний тест для перевірки на розуміння матеріалу та закріплення знань, умінь, навичок.

Після проходження усіх уроків запропоновано підсумковий контрольний тест, який дозволяє систематизувати здобуті знання та перевірити рівень їх засвоєння. Одним із складників курсу в цілому та кожного уроку зокрема є розділ «Обговорення», де слухачі та слухачки можуть спілкуватися між собою письмово українською.

Кожен урок передбачає опанування лексичного матеріалу з конкретної теми та однієї з граматичних тем, що може бути засвоєна на відповідному рубіжному рівні В1.

Реєстрація на курс за посиланням. Навчання безкоштовне.

Детальніше про курс можна прочитати тут.

Курс розроблено проєктною командою «Є-мова» та волонтерською ініціативою «Безкоштовні курси української мови» (Громадська організація «Український світ») за кошти, зібрані на платформі «Спільнокошт». Програму підготовано з урахуванням Загальноєвропейських рекомендацій із мовної освіти (Common European Framework of Reference for Languages) та Стандартизованих вимог до рівнів володіння українською мовою як іноземноою А1 - С2.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду