detector.media
05.11.2020 11:17
9 листопада – старт курсу з української мови «22 уроки до мовної впевненості»
9 листопада – старт курсу з української мови «22 уроки до мовної впевненості»
Навчання безкоштовне.

Платформа «Є-мова» запустила запис на новий курс з української мови – «22 уроки до мовної впевненості» (В1). Навчання розпочнеться 9 листопада.

«Слухач зможе розширити свій словниковий запас, розглянути багато різних типових побутових ситуацій та стати впевненим мовним користувачем. Навчання стане корисним усім, хто прагне покращити навички розмовної української мови», – йдеться в повідомленні.

Курс насамперед орієнтований на тих, хто на роботі чи вдома послуговується часто та/або переважно російською мовою, проте прагне удосконалити рівень побутового українського мовлення. Такий онлайновий формат вивчення української мови зручний також для українців, які перебувають на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, АР Крим. На курсі можуть навчатися іноземці, які мають базові знання з української.

Структура курсу складається з 22 уроків, кожен з яких містить:

Після проходження усіх уроків запропоновано підсумковий контрольний тест, який дозволяє систематизувати здобуті знання та перевірити рівень їх засвоєння. Одним із складників курсу в цілому та кожного уроку зокрема є розділ «Обговорення», де слухачі та слухачки можуть спілкуватися між собою письмово українською.

Кожен урок передбачає опанування лексичного матеріалу з конкретної теми та однієї з граматичних тем, що може бути засвоєна на відповідному рубіжному рівні В1.

Реєстрація на курс за посиланням. Навчання безкоштовне.

Детальніше про курс можна прочитати тут.

Курс розроблено проєктною командою «Є-мова» та волонтерською ініціативою «Безкоштовні курси української мови» (Громадська організація «Український світ») за кошти, зібрані на платформі «Спільнокошт». Програму підготовано з урахуванням Загальноєвропейських рекомендацій із мовної освіти (Common European Framework of Reference for Languages) та Стандартизованих вимог до рівнів володіння українською мовою як іноземноою А1 - С2.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY