У листопаді та грудні – серія кінопоказів фільму Насті Станко у Києві та Львові

11 Листопада 2019
968
11 Листопада 2019
13:17

У листопаді та грудні – серія кінопоказів фільму Насті Станко у Києві та Львові

968
12 та 23 листопада в Києві і 11 грудня у Львові відбудуться кінопокази документального фільму журналістки «Громадського» Насті Станко «Зуб, сто тисяч і перехідне правосуддя».
У листопаді та  грудні –  серія кінопоказів фільму Насті Станко у Києві та Львові

У Києві покази відбудуться 12 листопада о 16:20 у Могілянській школі журналістики (вул. Волоська, буд. 8/5, корпус 4) та 23 листопада о 16:00 у кіноклубі «Подив» (вул. Межигірська, 25). У Львові – 11 грудня в Українському католицькому університеті.

Авторка фільму розповість про фільм та відповість на запитання.

«Зуб, сто тисяч і перехідне правосуддя» – це історія українського політв'язня Сергія Літвінова. За сфабрикованими звинуваченнями його засудили до 8,6 років ув'язнення в Росії, але згодом перевели до української колонії, де він продовжив відбувати покарання.

Вхід на події вільний.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду