Редактори волинських газет заявляють про адміністративне втручання в перебіг передплати періодичних виданьУНІАН

12 Грудня 2003
788
12 Грудня 2003
09:47

Редактори волинських газет заявляють про адміністративне втручання в перебіг передплати періодичних виданьУНІАН

788
Редактори волинських газет заявляють про адміністративне втручання в перебіг передплати періодичних виданьУНІАН
Передплатна кампанія обласної газети Волинської облдержадміністрації „Досвітня зоря” на 2004 рік стала примусовою для господарств, підприємств та бюджетних установ області, - йдеться в заяві редакторів волинських газет, переданій УНІАН прес-службою УНП.

У документі зазначається: “До кожного доведено план передплати, який повинен бути виконаний в обов’язковому порядку, хоча відповідного офіційного рішення щодо цього нема. Для виконання „неписаної” вказівки облдержадміністрації підключено силові структури, обласні управління та інші державні установи”.

Депутат Волинської обласної ради, перший заступник голови обласної організації Української Народної Партії Микола ПАСАМАН наголосив: “Для того, щоб визначити рейтинг популярності газети, у першу чергу можна звернути увагу на обсяг її тиражування. Звичайно, це не основний показник високого ґатунку та професійного наповнення газети, а особливо у тому випадку, коли передплата газети здійснюється примусово через владні важелі”.

З приводу цього головні редактори волинських газет „Волинь”, „Вісник”, „Волинські губернські відомості”, „Луцький замок” і головний редактор газети Волинської обласної організації УНП „Слово і діло” підписали заяву з приводу адміністративного втручання в хід передплати на періодичні видання.

Заява під заголовком „Свобода слова по-волинськи” опублікована у всіх вищезгаданих газетах.

УНІАН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
788
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду