Гран-прі Львівського Форуму видавців отримала книга Юрія Шевельова “Історична фонологія української мови”УНІАН

12 Вересня 2003
877
12 Вересня 2003
17:18

Гран-прі Львівського Форуму видавців отримала книга Юрія Шевельова “Історична фонологія української мови”УНІАН

877
Гран-прі Львівського Форуму видавців отримала книга Юрія Шевельова “Історична фонологія української мови”УНІАН
Гран-прі 10-го Форуму видавців отримала книга Юрія ШЕВЕЛЬОВА „Історична фонологія української мови” видавництва „Акта”.

Як передає кореспондент УНІАН, про це було оголошено 11 вересня на урочистому відкритті Форуму видавців у Львівському національному театрі опери та балету ім.Соломії Крушельницької. Cеред найкращих книг, представлених на форумі, визнано книгу Ілька ЛЕМКА „Львів понад усе”, та „Короткий словник української жаргонної лексики” Лесі СТАВИЦЬКОЇ. Переможцями в окремих номінаціях стали: видавництво „Літопис” - в номінації наукова та фахова література за книгу „Український футуризм” О.ІЛЬНИЦЬКОГО, івано-франківське видавництво „Лілея-ЛВ” за книгу „Мислителі німецького романтизму” в номінації „Кращий переклад на українську мову”, у номінації „Кращий підручник” „Історія Франції”, яка вийшла у видавництві Львівського національного університету ім.Івана Франка. До складу журі входили письменник Василь ГАБОР, директор Польського інституту в Києві Пйотр КОЗАКЕВИЧ, перекладач з української на російську Ігор СІД (Москва), ректор Українського Католицького Університету Борис ГУДЗЯК, народні депутати Лесь ТАНЮК і Тарас ЧОРНОВІЛ, а головою журі був лауреат премії імені Тараса Шевченка Василь ГЕРАСИМ’ЮК.

УНІАН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
877
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду