На каналі «Україна» стартує новий сезон «Головної теми»

На каналі «Україна» стартує новий сезон «Головної теми»

16 Серпня 2018
1522
16 Серпня 2018
14:35

На каналі «Україна» стартує новий сезон «Головної теми»

1522
У неділю, 19 серпня, о 20:00, на каналі «Україна» розпочнеться новий сезон суспільно резонансного проекту «Головна тема», автором і ведучою якого є Оленою Кот.
На каналі «Україна» стартує новий сезон «Головної теми»
На каналі «Україна» стартує новий сезон «Головної теми»

Для нового сезону команда проекту підготувала ще більше актуальних тем, факти та справжні обставини яких замовчуються, але продовжують хвилювати більшість українців і мати резонанс у суспільстві.

Автор і ведуча Олена Кот, як завжди, зберігатиме об’єктивний погляд і триматиме у фокусі всі аспекти проблеми. В студії «Головної теми» з’явиться багато нових експертів: чиновників, громадських діячів, юристів і інших.

«У новому сезоні будуть ще більш резонансні теми, більш сміливі розслідування і експерименти. Ми продовжимо стежити, як впроваджується медична і пенсійна реформи, як нас будуть лікувати, які пенсії будуть платити. Ми будемо піднімати тільки ті теми, які на слуху у всіх українців. І в студії відповідати на питання, які турбують всю країну. Ми готуємося до нового сезону «Головною теми», і це стосується не тільки тем і історій в програмі, але і мого образу. Протягом тридцяти програм глядачі звикли бачити мене в строгому брючному костюмі. Тепер я з'явлюся в новому образі. Так що вмикайте «Головну тему» ​​в новому сезоні і все самі побачите», – поділилась планами автор і ведуча проекту Олена Кот.

У першому випуску сезону 19 серпня йтиметься про побори в школі. Ведуча разом з гостями знайдуть відповіді на питання: платити чи ні за дошкільну та середню освіту, працює чи електронна черга до навчального закладу, чи візьмуть дитину в садок і школу без прописки.

«Перший ефір ми присвятимо темі шкільних поборів. У Міносвіти запевняють, що зробили все, щоб освіта була безкоштовною і доступною для кожної дитини. Ми перевіримо, чи так це? Наші журналісти в різних регіонах відправляться в школи і дитячі сади, на які найбільше скаржаться батьки на форумах і в соцмережах. Хто, скільки і за що вимагає в навчальних закладах? Як не платити і при цьому захистити свою дитину», – зазначила автор і ведуча «Головної теми».

Проект «Головна тема» стартував на каналі «Україна» у листопаді 2017 року і є одним з найбільш рейтингових гостросоціальних проектів на українському телебаченні. За час в ефірі програму переглянули 21,1 млн глядачів***. Випуск за 11 лютого став кращою програмою на українському ТБ за перше півріччя**. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+) частка (shr), проекту досягла 23,24%**, рейтинг (rat,%) – 10,87%**.

 

Дивіться, проект «Головна тема» з Оленою Кот в ефірі каналу «Україна» щонеділі о 20:00 відразу після інформаційно-аналітичного тижневика «Сьогодні. Підсумки з Олегом Панютою».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба каналу "Україна"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1522
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду