detector.media
16.08.2018 14:35
На каналі «Україна» стартує новий сезон «Головної теми»
На каналі «Україна» стартує новий сезон «Головної теми»
У неділю, 19 серпня, о 20:00, на каналі «Україна» розпочнеться новий сезон суспільно резонансного проекту «Головна тема», автором і ведучою якого є Оленою Кот.

Для нового сезону команда проекту підготувала ще більше актуальних тем, факти та справжні обставини яких замовчуються, але продовжують хвилювати більшість українців і мати резонанс у суспільстві.

Автор і ведуча Олена Кот, як завжди, зберігатиме об’єктивний погляд і триматиме у фокусі всі аспекти проблеми. В студії «Головної теми» з’явиться багато нових експертів: чиновників, громадських діячів, юристів і інших.

«У новому сезоні будуть ще більш резонансні теми, більш сміливі розслідування і експерименти. Ми продовжимо стежити, як впроваджується медична і пенсійна реформи, як нас будуть лікувати, які пенсії будуть платити. Ми будемо піднімати тільки ті теми, які на слуху у всіх українців. І в студії відповідати на питання, які турбують всю країну. Ми готуємося до нового сезону «Головною теми», і це стосується не тільки тем і історій в програмі, але і мого образу. Протягом тридцяти програм глядачі звикли бачити мене в строгому брючному костюмі. Тепер я з'явлюся в новому образі. Так що вмикайте «Головну тему» ​​в новому сезоні і все самі побачите», – поділилась планами автор і ведуча проекту Олена Кот.

У першому випуску сезону 19 серпня йтиметься про побори в школі. Ведуча разом з гостями знайдуть відповіді на питання: платити чи ні за дошкільну та середню освіту, працює чи електронна черга до навчального закладу, чи візьмуть дитину в садок і школу без прописки.

«Перший ефір ми присвятимо темі шкільних поборів. У Міносвіти запевняють, що зробили все, щоб освіта була безкоштовною і доступною для кожної дитини. Ми перевіримо, чи так це? Наші журналісти в різних регіонах відправляться в школи і дитячі сади, на які найбільше скаржаться батьки на форумах і в соцмережах. Хто, скільки і за що вимагає в навчальних закладах? Як не платити і при цьому захистити свою дитину», – зазначила автор і ведуча «Головної теми».

Проект «Головна тема» стартував на каналі «Україна» у листопаді 2017 року і є одним з найбільш рейтингових гостросоціальних проектів на українському телебаченні. За час в ефірі програму переглянули 21,1 млн глядачів***. Випуск за 11 лютого став кращою програмою на українському ТБ за перше півріччя**. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+) частка (shr), проекту досягла 23,24%**, рейтинг (rat,%) – 10,87%**.

 

Дивіться, проект «Головна тема» з Оленою Кот в ефірі каналу «Україна» щонеділі о 20:00 відразу після інформаційно-аналітичного тижневика «Сьогодні. Підсумки з Олегом Панютою».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY