Програма «Головна тема» на каналі «Україна» змінює день виходу в ефірі

Програма «Головна тема» на каналі «Україна» змінює день виходу в ефірі

5 Вересня 2019
3934
5 Вересня 2019
12:39

Програма «Головна тема» на каналі «Україна» змінює день виходу в ефірі

3934
Програма «Головна тема» на каналі «Україна» у новому телевізійному сезоні змінює день виходу в ефір. З 14 вересня проєкт виходитиме щосуботи о 20:00, раніше шоу виходило в неділю.
Програма «Головна тема» на каналі «Україна» змінює день виходу в ефірі
Програма «Головна тема» на каналі «Україна» змінює день виходу в ефірі

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Ведучою програми залишилася Олена Кот. Проєкт оновив своє візуальне оформлення, відтак уся графіка шоу буде яскравішою, у більш насиченій кольоровій гамі.

Головними темами сезону стануть питання пенсійної та медичної реформ, теми комунальних послуг, зарплат бюджетників, цін на продукти та інші товари. Крім того, творча команда проєкту підготувала розслідування про нові види афер, курс долару і гривні, зміни до законів про працю, дієтичну їжу та інші. Також готується багато експертиз і експериментів.

У студії проєкту з’являться нові гості, як експерти будуть запрошенні представники нової влади, зокрема, прем’єр-міністр, профільні міністри, чиновники, представники правоохоронної системи, соціальної сфери та інші.

«Головна тема» – це суспільно-резонансний проект, який має на меті виявляти проблеми в соціальному суспільстві, створювати довкола них резонанс і добиватися, аби ці проблеми були вирішенні. Кожен випуск програми – це окрема актуальна тема, яка хвилює більшість українців.

Нагадаємо, 19 листопада 2017 року на каналі «Україна» стартував прем’єрний випуск проєкту «Головна тема».

22 лютого 2019 року на телеканалі «Україна» відбулася прем’єра ток-шоу з Оленою Кот «Головна тема. Вибір». До ефіру програми залучали  кандидатів у президенти України та представників їх штабів. До ефіру готували дев’ять випусків.

У червні 2019 року канал «Україна» відновив показ ток-шоу «Головна тема. Вибір». До ефіру команда проєкту підготувала сім випусків: перший вийшов 7 червня.

Фото: канал «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3934
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду