Перехід Аутдор святкує свій день народження інноваційним рішенням для клієнтів

Перехід Аутдор святкує свій день народження інноваційним рішенням для клієнтів

12 Грудня 2017
1097
12 Грудня 2017
10:33

Перехід Аутдор святкує свій день народження інноваційним рішенням для клієнтів

1097
До свого 21-ого Дня Народження національний оператор зовнішньої реклами «Перехід Аутдор» розмістив демонстраційну рекламу з використанням технології доповненої реальності на біллбордах у Києві.
Перехід Аутдор святкує свій день народження інноваційним рішенням для клієнтів
Перехід Аутдор святкує свій день народження інноваційним рішенням для клієнтів

На світовому ринку діджитал- та online-рішення широко використовуються в out-of-home медіа. Для України ж їх застосування в зовнішній рекламі ще не стало трендом. До свого 21-річчя «Перехід Аутдор» презентує один із варіантів діджиталізаціі зовнішньої реклами з використанням AR-технології.

На стандартних рекламних біллбордах оператора можна побачити місто майбутнього. Для цього достатньо навести смартфон з безкоштовним додатком на щит – і він оживе. На відміну від існуючих мобільних додатків використовується хмарна технологія, що дозволяє зберігати пам'ять смартфона і миттєво змінювати контент. В якості останнього можуть бути 3D-ролики, панорама 360, анімація, слайд-шоу та будь-яка інформація для демонстрації переваг продукту, послуги або сервісу.

«Запропоноване рішення буде найбільш ефективним у комплексній  інтегрованій рекламній кампанії з широким використанням інтернету та соціальних мереж для анонсування та підтримки. Ми максимально залучаємо споживача у взаємодію з брендом і можемо продовжити інтерактивну взаємодію з ним online та offline з використанням всіх маркетингових інструментів. Саме таких рішень на стику різних медіаканалів потребує ринок і клієнти для вирішення своїх маркетингових і бізнес-задач», - коментує Лариса Булатова, директор компанії Перехід Аутдор.

Перехід Аутдор - власник мережі зовнішньої реклами в 9 містах України. За 21 рік своєї діяльності команда провела безліч національних рекламних кампаній і реалізувала ряд нестандартних проектів по всій країні. Перехід Аутдор підтримує соціальні акції та культурні проекти, займає стабільне місце в 10-ці найбільших операторів зовнішньої реклами України.

Детальніше з використанням AR-технології на біллбордах оператора можна ознайомитись за посиланням:  https://youtu.be/5vFXIFcbEJs .

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1097
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду