12 травня – дискусія «Реформування державних та комунальних друкованих ЗМІ: проміжні підсумки та наступні кроки»

10 Травня 2017
1514
10 Травня 2017
09:35

12 травня – дискусія «Реформування державних та комунальних друкованих ЗМІ: проміжні підсумки та наступні кроки»

1514
12 травня в рамках підготовки до слухань Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Координатор проектів ОБСЄ в Україні спільно із Державним комітетом з питань телебачення та радіомовлення, Українською асоціацією медіабізнесу (УАМБ), Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ), Національною спілкою журналістів України (НСЖУ) та ГО «Платформа з прав людини» проведуть обговорення проміжних підсумків ходу реформування державних та комунальних друкованих ЗМІ.
12 травня – дискусія «Реформування державних та комунальних друкованих ЗМІ: проміжні підсумки та наступні кроки»

Захід відбудеться з 13.00 до 15.00 в державній інформаційній агенції «Укрінформ».

Під час обговорення буде представлено практичний досвід редакцій, що реформуються, та таких, що вже перейшли з державної у приватну власність.

Юристи, редактори та медіа-експерти розглянуть типові ризики для редакцій та обговорять зміни, які доцільно було б внести до законодавства для забезпечення повноцінного процесу роздержавлення.

До участі в заході запрошено співробітників Міністерства юстиції України та Державної реєстраційної служби.

Контакти для акредитації: Вікторія Чечет, асистентка проектів з розвитку медіа Viktoriia.Chechet@osce.org, тел. +38-063-313-09-40.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1514
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду