15 листопада вперше в ефірі Першого Всеукраїнського музичного каналу М1 ранкове інформаційне інтерактивно – розважальне шоу "Guten morgen"

8 Листопада 2002
909
8 Листопада 2002
13:54

15 листопада вперше в ефірі Першого Всеукраїнського музичного каналу М1 ранкове інформаційне інтерактивно – розважальне шоу "Guten morgen"

909
15 листопада вперше в ефірі Першого Всеукраїнського музичного каналу М1 ранкове інформаційне інтерактивно – розважальне шоу "Guten morgen"
Кожного дня з понеділка по п’ятницю з 7 до 9 години в ефірі Першого Всеукраїнського музичного каналу М1 ранкове інформаційне інтерактивно – розважальне шоу Guten morgen з Славою Фроловою та Кузьмою!

Вперше в тебе є можливість самостійно формувати ефір М1. Все дуже просто: завдяки інтеркативу глядачі обирають з двох запропонованих кліпів, той що хочуть побачити в ефірі – за процесом спостерігають всі!

Вперше у тебе є можливість дізнатися про найінтимніші подробиці з життя зірок! Такого ти не почуєш у жодній програмі! Про це вони розкажуть тільки нашим ведучим. Йдеться про нічні кошмари чи приємні примари твоїх улюбленців в рубриці Дзвінок до “зірки”: тлумачення сну.

Зранку побалувати себе приємним, смачним та бадьорим напоєм тобі допоможуть тільки ведучі Guten morgen – смакуйте Ранковий коктейль від Кузьми!

Ти хочеш дізнатися про останні новини преси? Ти хочеш прочитати щось цікаве і ще не визначився зі своїм вибором? Чекаємо тебе на наших безкоштовних книжкових консультаціях та ранковому огляді найцікавіших журналів та газет!

Ти ще переймаєшся через те, з ким проведеш дві ранкові години? Підказка: вони можуть без проблем підкорити найвищі вершини і пірнути на дно океану, прокинутися з тобою в одному ліжку врешті-решт! Уві сні...

Усе це – ранкове шоу Guten morgen на М1 з Славою Фроловою і Кузьмою!

А взагалі, навіщо багато писати?! 15 листопада вмикай свій “ящик” у 7 ранку... знаходь музичний канал М1... там і побачимося!

Прес-служба каналу М1
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
909
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду