detector.media
08.11.2002 13:54
15 листопада вперше в ефірі Першого Всеукраїнського музичного каналу М1 ранкове інформаційне інтерактивно – розважальне шоу "Guten morgen"
Кожного дня з понеділка по п’ятницю з 7 до 9 години в ефірі Першого Всеукраїнського музичного каналу М1 ранкове інформаційне інтерактивно – розважальне шоу Guten morgen з Славою Фроловою та Кузьмою!

Вперше в тебе є можливість самостійно формувати ефір М1. Все дуже просто: завдяки інтеркативу глядачі обирають з двох запропонованих кліпів, той що хочуть побачити в ефірі – за процесом спостерігають всі!

Вперше у тебе є можливість дізнатися про найінтимніші подробиці з життя зірок! Такого ти не почуєш у жодній програмі! Про це вони розкажуть тільки нашим ведучим. Йдеться про нічні кошмари чи приємні примари твоїх улюбленців в рубриці Дзвінок до “зірки”: тлумачення сну.

Зранку побалувати себе приємним, смачним та бадьорим напоєм тобі допоможуть тільки ведучі Guten morgen – смакуйте Ранковий коктейль від Кузьми!

Ти хочеш дізнатися про останні новини преси? Ти хочеш прочитати щось цікаве і ще не визначився зі своїм вибором? Чекаємо тебе на наших безкоштовних книжкових консультаціях та ранковому огляді найцікавіших журналів та газет!

Ти ще переймаєшся через те, з ким проведеш дві ранкові години? Підказка: вони можуть без проблем підкорити найвищі вершини і пірнути на дно океану, прокинутися з тобою в одному ліжку врешті-решт! Уві сні...

Усе це – ранкове шоу Guten morgen на М1 з Славою Фроловою і Кузьмою!

А взагалі, навіщо багато писати?! 15 листопада вмикай свій “ящик” у 7 ранку... знаходь музичний канал М1... там і побачимося!

Прес-служба каналу М1
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY