StarLight Sales запустив літню акцію

16 Травня 2016
1709
16 Травня 2016
19:05

StarLight Sales запустив літню акцію

1709
Рекламний ТБ-ринок продовжує зростання вище прогнозів експертів ринку. За підсумками 2016 року, очікується показник росту на 25%. У відповідь на багаторічні прохання медійних агенцій та клієнтів сейлз-хаус StarLight Sales надає доступ до нерозпроданого інвентарю влітку 2016 року
StarLight Sales запустив літню акцію

Так, за новими акційними умовами, при зростанні заявленого літнього рекламного бюджету на 10% і більше від поточного контракту клієнт додатково отримає 50% бонусів від суми збільшення. Ці умови дійсні як для поточних, так і для нових клієнтів*.

Коментує Андрій Партика, генеральний директор сейлз-хаусу StarLight Sales: «Ми продовжуємо спостерігати відновлення українського ринку, рекламодавці готові інвестувати. І ми зараз даємо їм можливість посилити контакт з їх споживачами. Це чудова нагода бути активним. Отже, клієнти, які скористаються нашими акційними умовами, зможуть отримати набагато більше користі від кожної витраченої гривні на рекламне просування».

Осінній рекламний сезон не увійшов до акційного періоду.

«Ресурс (WGRPs) на осінь ще залишився. Ми впевнені, що він буде куплений не за акційними цінами, адже є рекламодавці, які приймають рішення тактично, влітку вирішують про рекламну активність восени. Також частина топ-рекламодавців підвищать свою рекламну присутність в осінній період з поправкою на відновлення економічної ситуації протягом 2016 року», - додав Андрій Партика.

*Деталі акції:

Кожен клієнт, який хоче взяти участь у акції, має додатково приростити літній бюджет на +10% і більше до поточної заявки бюджету на 19.04.2016 (дата старту акції) за умови виконання накопичувального бюджету за період січень-травень на дату старту акції. База бюджету від якого нараховується приріст визначається наступним чином:

  • для підтверджених річних угод - розмір поточної заявки бюджету на літній період;
  • для непідтверджених річних угод - максимальний розмір бюджету на літній період, обговорюваний з початку року і до моменту старту акції, але не менше за 1 млн грн.

Розмір мотивації: 50% від додаткового літнього приросту бюджету, вказаного в п.1. Надається через механізм мотиваційних бонусів.

Акціє діє у період червень-серпень 2016 року.

Прес-служба StarLight Sales

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба StarLight Sales
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1709
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду