Костянтина Ернста нагородять почесною медаллю каннського телеринку MipTV

Костянтина Ернста нагородять почесною медаллю каннського телеринку MipTV

25 Березня 2014
5715
25 Березня 2014
16:47

Костянтина Ернста нагородять почесною медаллю каннського телеринку MipTV

5715
Костянтина Ернста нагородять почесною медаллю каннського телеринку MipTV
Костянтина Ернста нагородять почесною медаллю каннського телеринку MipTV

Генерального директора російського «Первого канала» Костянтина Ернста нагородять почесною медаллю (Medaille d'Honneur) на весняному телеринку MipTV у Каннах. Про це повідомляє Variety.

 

Окрім Костянтина Ернста почесними медалями нагородять ще трьох телеменеджерів - президента міжнародного підрозділу 20th Century Fox Television Distribution Маріон Едвардс, голову ради директорів і власника Tele München Group Герберта Ґ. Клойбера та генерального директора Seven West Media Тіма Ворнера.

 

Нагороди будуть вручені під час урочистої гала-вечері 9 квітня. Телеринок MipTV відбудеться 7-10 квітня.

 

Нагорода «Почесна медаль» була запроваджена у 2013 році з нагоди 50-річчя MipTV і присуджується старшим міжнародним телеменеджерам, які зробили значний внесок у телевізійний бізнес і розвиток міжнародного телевізійного співтовариства.

 

«Це справжня привілей і честь - визнати цих чотирьох видатних діячів галузі, які надзвичайно сприяли міжнародному програмуванню і чий талант, пристрасть і лідерство постійно рухають глобальну телевізійну індустрію вперед», - сказала Лорін Гарод, директор телевізійного підрозділу компанії Reed Midem, що організовує телеринок.

 

Щодо нагородження Костянтина Ернста Лорін Гарод сказала РІА «Новости»: «У своїй роботі Костянтин Львович Ернст демонструє ефективний стиль керівництва, заснований на інноваційному підході у розвитку "Первого канала" як лідера російського телебачення. На додаток до цього жоден інший російський керівник телевізійного каналу не мав такого впливу на інтеграцію російської телевізійної індустрії у світову, успіх якої, в тому числі, досягнуто завдяки його особистій підтримці спеціальної програми MIPCOM 2011 "Фокус на Росію". І, звичайно, не можна не відзначити його тріумфальну роль у недавніх Олімпійських іграх у Сочі».

 

Нагадаємо, що Костянтин Ернст очолює російський «Первый канал», міжнародна версія якого, за даними моніторингів «Детектор медіа» та моніторингу Національної ради з питань телебачення і радіомовлення розповсюджує інформацію про події в Україні, яка є упередженою, необґрунтованою та незбалансованою, порушуючи вимоги Європейської конвенції про транскордонне телебачення, і фактично бере участь в інформаційній війні проти України. «Первый канал. Всемирная сеть» входить до переліку з чотирьох російських каналів, ретрансляцію яких на території України вимагає тимчасово обмежити Нацрада за дорученням Ради національної безпеки й оборони України в інтересах національної безпеки і територіальної цілісності.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5715
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду