Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 вересня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 вересня 2024 року

17 Вересня 2024
194

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 вересня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
194
Вибори у Німеччині й США та Ялтинська європейська стратегія.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 вересня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 вересня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та «Ради» у національному етері цієї доби не було.

У блоці «Ми — Україна» з політичним коментатором Олексієм Буряченком говорили про майбутні вибори у Німеччині. Він сказав, що німецькі виборці ультраправих партій не бажають витрачати податки поза країною.  Та закликав спілкуватись із канцлером Олафом Шольцом й німецькими політиками з дипломатичною поміркованістю. Буряченко додав, що мирний план Володимира Зеленського — єдине чинне підґрунтя для перемовин між Росією та Україною.

Про санкції США проти російської пропаганди та вибори у США говорили з американським політичним оглядачем Ігорем Айзенбергом

У новинному слоті ICTV та СТБ показували виступ очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова під час конференції «Ялтинська європейська стратегія». Далі показали ще один сюжет про форум «Ялтинська європейська стратегія» та його організатора Віктора Пінчука, де він закликав Захід надати Україні стільки зброї, скільки потрібно. Нагадаємо, що Пінчук —  власник StarLight Media, до складу якого входять вищезгадані телеканали.


З кінорежисером Денисом Івановим говорили про презентацію російських фільмів на міжнародних фестивалях та роботуйого агенції. Він казав, що фільм «Росіяни на війні» — вдала спецоперація російських спецслужб, яка  врахувала світові контексти. Іванов додав, що, якби цей фільм зняли за російські кошти, то у нього не було б шансів. Проте режисерка залучила міжнародні гроші, тому його покажуть у Канаді та Франції. Відповідно українців покажуть як агресорів і розкажуть про так звану «неоднозначність війни», яка вигідна росіянам.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
194
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду