Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 вересня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 вересня 2024 року

9 Вересня 2024
143

Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 вересня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
143
Новий Рамштайн та вибори у США.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 вересня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 вересня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер». 

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

Протягом перших семи годин в етері марафону показували запис пленарного засідання Верховної Ради України. З 7 до 10 ранку показували програму «Марафон. Ранок». Новинні випуски протягом трьох годин готували журналісти «Ми — Україна».

Про збільшення видатків на оборону говорив народний депутат Олексій Леонов («Слуга народу»). Він нагадав, що потреба у перерозподілі бюджету виникла через закупівлю озброєння за українські кошти, коли затримувалась допомога від США. Також Леонов пояснив, звідки планують залучати додаткові кошти. Зокрема, підвищенням податків хочуть знайти 30 мільярдів гривень.

Вибори у США обговорили з політичним коментатором Максимом Несвітайловим

Іван Ус, економічний оглядач, розмірковував про українську економіку. Він сказав, що Україна не має програти війну через економічні причини. Тому важливо працювати над стабілізацією фінансової ситуації. Крім того, говорили і про продаж та купівлю валюти українцями.

У блоці «Інтера» з колишнім міністром закордонних справ Павлом Клімкіним говорили про військову допомогу Україні. Він сказав, що «формат Рамштайн» не політичний, а технологічний. І важливо налагодити та врегулювати постачання без затримок. 


Народний депутат Сергій Нагорняк («Слуга народу») коментував ситуацію з енергосистемою: відновлення та захист системи, забезпечення людей електрикою. А його колега по партії Дмитро Соломчук розповідав про результати жнив. За словами нардепа, від спеки постраждали соняшники, особливо у південно-східних областях України. Також він заявив, що аграрії збирають соняшник лише завдяки благодійному фонду «Жнива перемоги». Нагадаємо, що цей фонд належить Соломчуку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
143
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду