Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 серпня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 серпня 2024 року

5 Серпня 2024
270

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 серпня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
270
Російська опозиція та перевезення «Укрзалізниці».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 серпня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 серпня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», «Рада», «Ми — Україна».

Блоків «Інтера» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

Про перевезення «Укрзалізниці» у студії «1+1» говорили з керівником пасажирського напрямку підприємства Олександром Перцовським. Він сказав, що всередині України спізнення більше, ніж на чотири години, не було. Тоді як у сусідніх країнах були й триваліші запізнення. 

Також у блоці «1+1» повторили частину етеру попередньої доби. Із 7 до 10 ранку в етері марафону показували програму «Марафон. Ранок». Новинні випуски у цей час готувала команда телеканалу «Рада».

З соціологом Олександром Шульгою у студії «Ради» говорили про ставлення Володимира Путіна до дисидентів та російсько-американський обмін полоненими. Він сказав, що західним суспільствам не загрожує російська зброя, тому вони інакше дивляться на війну Росії проти України. Західним суспільствам треба суб’єктна російська опозиція. Шульга додав, що російські опозиціонери погано ставляться до роботи соціологів у Росії, оскільки незалежні соціологи показують реальну позицію російського суспільства.

Про обмін полоненими між Європою та Росією говорили з народною депутаткою Марією Мезенцевою («Слуга народу»). Вона сказала, що до арешту українські політики мали зв’язок із Володимиром Кара-Мурзою, проте після ув’язнення контакт втратився. Мезенцева сказала, що її обурила заява Кара-Мурзи про так звану «путінську війну».

З народним депутатом Павлом Бакунцем («За майбутнє») говорили про результати візиту українських депутатів до США. Він  сказав, що відбулись зустрічі на рівні конгресу та Сенату. За словами Бакунця, американці мають відчувати подяку за свою допомогу Україні.


Про звільнення російських опозиціонерів та ставлення росіян до війни проти України говорили з політичним оглядачем Олександром Краєвим. Він сказав, що російським опозиціонерам дуже добре розповідати про поганого Путіна, перебуваючи за кордоном. Також Краєв додав, що західні країни продовжують вірити російській опозиції.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
270
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду