Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 липня 2024 року

18 Липня 2024
311

Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
311
Оновлення даних у ТЦК та вибори у США.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Рада», «Ми — Україна».

Блоку «1+1» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалів ICTV та СТБ. Протягом шести годин показували повтори.

Про ситуацію на передовій у студії «Інтера» говорили з директором громадської організації «Український центр безпеки та співпраці» Дмитром Жмайлом. Також він розповів про необхідну кількість літаків F-16.

Олексій Буряченко, політичний оглядач, коментував внутрішньополітичну ситуацію в США: відбувається поляризація суспільства. Також говорили про портрет типового виборця Дональда Трампа.

Про застосунок «Резерв+» говорили із заступницею міністра оборони Катериною Черногоренко. Вона сказала, що дані можна було оновити трьома способами: через застосунок, у центрах надання адміністративних послуг та територіальних центрах комплектування. Черногоренко додала, що через застосунок користувач отримує мітку часу, яка підтверджує вчасне оновлення інформації.

У блоці «Ради» про роботу прикордонних пунктів пропуску розповідав речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко. Він сказав, що люди, які мають право перетинати кордон, відтепер повинні мати при собі оновлений військово-обліковий документ. Та додав, що документ може бути як паперовий, так й у додатку «Резерв+».

Сергій Лещенко, радник керівника Офісу президента, цього дня розповідав про вибори у США: Україна налаштована на співпрацю з обома партіями. Та додав, що наразі не варто робити жорстких заяв та панічних висновків щодо перемоги будь-кого з кандидатів.

Про підтримку внутрішніх переселенців говорили з нардепом Сергієм Козирем («Слуга народу»). Зокрема, про пілотний проєкт щодо отримання переселенцями субсидій на оренду житла. Далі цю тему обговорили з народним депутатом Михайлом Цимбалюком («Батьківщина»).

Оновлення даних також коментував народний депутат Володимир Арешонков («Довіра»). Він уточнив, що затримувати людей для перевірки можуть лише працівники поліції, які складуть відповідний протокол.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
311
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду