Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 липня 2024 року

15 Липня 2024
280

Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
280
Замах на Дональда Трампа та ситуація з енергетикою.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Повторили гостьову студію попередньої доби та декілька включень, які були в етері 11 липня. З 7 до 10 години в етері показали програму «Марафон. Ранок». Новинні випуски у цей час готувала команда  «Ми — Україна».

Про ситуацію з енергосистемою розповідав заступник міністра енергетики Микола Колісник. Він сказав, що після восьми атак по енергооб’єктах по всій Україні складна ситуація з електропостачанням. Колісник додав, що спека також впливає на роботу енергообладнання і споживання. Та розповів, що до підприємств, які купують імпортну електроенергію, не застосовуються графіки відключень.

Замах на Дональда Трампа обговорили з політичним оглядачем Станіславом Желіховським. Він сказав, що замах на Трампа не схожий на напад на Роберта Фіцо. І що під час передвиборчої кампанії 2016 року на Трампа було здійснено замах у Лас-Вегасі. Гість додав, що ця президентська кампанія абсолютно непередбачувана та непрогнозована. Тому наразі важко сказати, як замах вплине на успіх Трампа.

У блоці «Інтера» з очільником «Світового конгресу українців» Павлом Гродом говорили про його роль у формуванні підтримки України. Грод сказав, що вони працюють з громадським суспільством, аби люди у різних країнах вимагали від політиків підтримки України.

Про замах на Трампа говорили з політичним оглядачем Максимом Несвітайловим. Він сказав, що напад мобілізує електорат Трампа. Крім того, за словами гостя, навколо ситуації вже створюють велику кількість мемів, які вплинуть на перебіг виборів.

Про проведення на території Білорусі китайських навчань говорили з політичним оглядачем Артуром Харитоновим. Він сказав, що наразі Росія втрачає свої позиції й Китай працює зі всіма російськими васалами.

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда «1+1».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
280
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду