Про що говорили в етері спільного телемарафону першого липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону першого липня 2024 року

3 Липня 2024
307

Про що говорили в етері спільного телемарафону першого липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
307
Здорожчання електрики та мобільний зв’язок.
Про що говорили в етері спільного телемарафону першого липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону першого липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «Рада», «1+1», ICTV/СТБ. 

Блоку «Ми — Україна» у національному етері цієї доби не було.

Вже традиційно для нічних блоків «Інтера» показали випуск програми телеканалу НТН «Вечір. Підсумки». Нагадаємо, що обидва телеканали входять до Inter Media Group, яка належить Дмитру Фірташу.

Про ситуацію з енергетикою та підвищення тарифів говорили з економічними оглядачами Олегом Пендзиним та Іллею Несходовським. Останній сказав, що варто спрямувати гроші на формування газової генерації. Через це вдасться отримати додаткові потужності. Також він сказав, що фактично люди  почнуть економити лише після отримання червневих платіжок. Пізніше до розмови приєднався народний депутат Сергій Нагорняк («Слуга народу»).

Також у нічному блоці повторили частину етеру попередньої доби, разом з підсумковими тижневими новинами, які готували медійники з ICTV та СТБ.

Сергій Євтушок, народний депутат від «Батьківщини», у студії «Ради» розповідав про засідання Парламентської асамблеї Ради Європи. А його колега по Верховній Раді Ірина Борзова («Слуга народу») розмірковувала над важливістю спорту для ветеранів. 

Народна депутатка Олена Шуляк («Слуга народу») говорила про використання заморожених російських коштів. Вона сказала, що наразі створюють механізм, який дозволить конфіскувати ці кошти.

У блоці «1+1» про мобільний зв’язок під час відключення світла говорили з представником Міністерства цифрової трансформації Станіславом Прибитьком. Йшлось про те, що зі збільшенням навантаження на мобільний зв’язок базові станції не витримують. Та додав, що з 2022 року мобільні оператори витратили близько двох мільярдів гривень на оновлення базових станцій.


З історикинею Аліною Понипаляк говорили про Романа Шухевича. Гостя розповіла про постать Шухевича та його роль у становленні України. Понипаляк додала, що радянська влада робила усе для того, аби українці не пам’ятали Шухевича.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
307
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду