Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 червня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 червня 2024 року

11 Червня 2024
166

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 червня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
166
Допомога військовим та «Резерв+».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 червня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 червня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоку «Ми — Україна» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер». Протягом шести годин в етері показували повтори інтерв’ю та етеру попередньої доби.

Про ціни на продукти у студії «Ради» розповідав народний депутат Дмитро Соломчук («Слуга народу»). За його словами, овочі не здорожчають через здорожчання електроенергії, оскільки наразі більшість продукції продається з домогосподарств. Подібна ситуація протримається до вересня. А вже на зиму може бути здорожчання через складність зберігання. Гість додав, що в Україні відсутній стабільний сільськогосподарський ринок.

Злочини росіян обговорили з генеральним прокурором України Андрієм Костіним. Він подякував команді Міжнародного кримінального суду.

Олексій Леонов, народний депутат від «Слуги народу», розповідав про стоматологічну допомогу військовим та реалізацію такого проєкту на Одещині. 

У блоці «1+1» про російську пропаганду та важливість інформації говорили з програмним директором громадської організації «Центр громадянських свобод» Володимиром Яворським.

З речником Міністерства оборони Дмитром Лазуткіним у студії телеканалів ICTV та СТБ говорили про додаток «Резерв+». Він сказав, що українці за кордоном можуть стати на облік через дипломатичні установи, які передадуть дані до територіальних центрів комплектування. Також він сказав, що понад 1 мільйон українців оновили дані через додаток. І додав, що люди чекають, коли у додатку з’явиться QR-код, який зробить електронний документ рівнозначним паперовому. Крім того, після появи коду можна буде перетинати кордон за допомогою додатку.


Про податки розповідав народний депутат Данило Гетманцев («Слуга народу»). 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
166
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду