Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 червня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 червня 2024 року

5 Червня 2024
402

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 червня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
402
Глобальний саміт миру та благодійність Олени Зеленської.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 червня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 червня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер»,

Блоків ICTV/СТБ та «1+1» у національному етері цієї доби не було.

До сьомої години ранку в етері нацмарафону працювала команда телеканалу «Рада». Повторили гостьову студію попередньої доби та частину гостьової студії, яку показували 29 травня цього року. Далі показали програму «Марафон. Ранок».

Протягом першої години у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили з пресофіцерами, долучились Назар Волошин, Вадим Мисник, Дмитро Плетенчук та Юрій Повх.

Про візит президента України Володимира Зеленського до Сінгапуру та взаємодію з країнами Азійсько-Тихоокеанського регіону говорили з міжнародним оглядачем Богданом Ференсом. Також він розмірковував про очікування від Глобального саміту миру, який відбудеться у Швейцарії.

З народним депутатом Олексієм Леоновим («Слуга народу») говорили про створення державної ветеранської патронатної служби та ветеранську політику. Він розповідав про збільшення бюджету на ветеранську політику та про тематичний круглий стіл, який відбувся в Одесі. 

У блоці «Інтера» про дозвілля українських дітей влітку говорили зі співзасновницею фонду «Голоси дітей» Оленою Розвадовською та керівницею комунікацій «Фундації Олени Зеленської» Іриною Гудзь. Остання розповідала, як фундація допомагає великим прийомним родинам та додала, що цього року проєкт відпочинку дітей у Карпатах масштабують. Розвадовська також говорила про літній табір у Карпатах за підтримки «Фундації Олени Зеленської».


Про відключення електроенергії та стан системи розповідала заступниця міністра енергетики Світлана Грінчук. Грінчук сказала, що наразі часто імпортують електроенергію через дефіцит та необхідність влітку підготувати об’єкти до зимового сезону.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
402
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду