Сьогодні на 5-му каналі стартує політичне ток-шоу «Клуб реформ»

Сьогодні на 5-му каналі стартує політичне ток-шоу «Клуб реформ»

1 Жовтня 2014
5615
1 Жовтня 2014
13:26

Сьогодні на 5-му каналі стартує політичне ток-шоу «Клуб реформ»

5615
Сьогодні на 5-му каналі стартує політичне ток-шоу «Клуб реформ»
Сьогодні на 5-му каналі стартує політичне ток-шоу «Клуб реформ»

1 жовтня на 5-му каналі відбудеться прем'єра програми «Клуб реформ» - нового суспільно-політичного аналітичного ток-шоу про ключові реформи в Україні. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Ток-шоу вийде в ефір о 22.30.

 

«Клуб реформ» виходитиме щосереди і аналізуватиме, які зміни наразі необхідні Україні і що заважає їх реалізувати. Телеглядачі також дізнаються, як реформи відбулися в інших країнах та що обере для себе Україна - світову практику  чи «український  шлях».

 

Автор та ведучий ток-шоу - Роман Чайка.

 

У першому випуску програми обговорюватимуться наступні питання: Чому Україні понад 20 років не вдалося здійснити жодну з реформ на папері? Чому Польщі та Грузії це вдалося? З чого починати цього разу? До дискусії у студії залучаться: співзасновниця ініціативи «Реанімаційний пакет реформ» Ганна Гопко; президент інвестиційної групи «Універ» Тарас Козак; голова правління міжнародного фонду «Відродження» Олександр Сушко; екс-міністром економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета та заступник глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків.

 

«Це не ток-шоу для "собачих" боїв політиків, які ладні перегризти один-одному горлянку, водночас, це й не пустодзвонна розмова грантоїдів, які відпрацьовують гроші порожніми балачками. "Клуб реформ" - це ток-шоу, в якому приймаються реформаторські рішення, які здатні змінити країну на краще», - сказав автор та ведучий ток-шоу Роман Чайка.

 

Нагадаємо, 31 серпня 5 канал запустив соціально-патріотичний проект «Єдина родина», який розповідатиме різні долі українців та про полеглих героїв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду