detector.media
01.10.2014 13:26
Сьогодні на 5-му каналі стартує політичне ток-шоу «Клуб реформ»
Сьогодні на 5-му каналі стартує політичне ток-шоу «Клуб реформ»

1 жовтня на 5-му каналі відбудеться прем'єра програми «Клуб реформ» - нового суспільно-політичного аналітичного ток-шоу про ключові реформи в Україні. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Ток-шоу вийде в ефір о 22.30.

 

«Клуб реформ» виходитиме щосереди і аналізуватиме, які зміни наразі необхідні Україні і що заважає їх реалізувати. Телеглядачі також дізнаються, як реформи відбулися в інших країнах та що обере для себе Україна - світову практику  чи «український  шлях».

 

Автор та ведучий ток-шоу - Роман Чайка.

 

У першому випуску програми обговорюватимуться наступні питання: Чому Україні понад 20 років не вдалося здійснити жодну з реформ на папері? Чому Польщі та Грузії це вдалося? З чого починати цього разу? До дискусії у студії залучаться: співзасновниця ініціативи «Реанімаційний пакет реформ» Ганна Гопко; президент інвестиційної групи «Універ» Тарас Козак; голова правління міжнародного фонду «Відродження» Олександр Сушко; екс-міністром економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета та заступник глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків.

 

«Це не ток-шоу для "собачих" боїв політиків, які ладні перегризти один-одному горлянку, водночас, це й не пустодзвонна розмова грантоїдів, які відпрацьовують гроші порожніми балачками. "Клуб реформ" - це ток-шоу, в якому приймаються реформаторські рішення, які здатні змінити країну на краще», - сказав автор та ведучий ток-шоу Роман Чайка.

 

Нагадаємо, 31 серпня 5 канал запустив соціально-патріотичний проект «Єдина родина», який розповідатиме різні долі українців та про полеглих героїв.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY