Віталій Докаленко готує реаліті «Депутат під прикриттям» для  ICTV за форматом BBC

Віталій Докаленко готує реаліті «Депутат під прикриттям» для ICTV за форматом BBC

29 Вересня 2014
5159
29 Вересня 2014
16:58

Віталій Докаленко готує реаліті «Депутат під прикриттям» для ICTV за форматом BBC

5159
Віталій Докаленко готує реаліті «Депутат під прикриттям» для  ICTV за форматом BBC
Віталій Докаленко готує реаліті «Депутат під прикриттям» для  ICTV за форматом BBC

1 жовтня на телеканалі ICTV відбудеться прем'єра соціального реаліті «Депутат під прикриттям», яке готує продакшн «Мастер Відео» Віталія Докаленка за форматом британського каналу BBC. Про це продюсер розповів у коментарі «Детектор медіа».

 

«Це куплений у BBC формат, але ми переробили його під наші сьогоднішні реалії. Змін внесли настільки багато, що від закордонного формату не лишилося майже нічого. Тільки сама ідея, що депутат їде в люди. В оригінальному форматі, наприклад, депутати з різних партій їздять на один об'єкт. Ми вирішили, що це буде нецікаво, у нас будуть різні міста та регіони. Та власне, до ефіру лишилося тільки два дні - скоро самі все побачите», - зазначив пан Докаленко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», за концепцією в рамках шоу «Депутат під прикриттям» депутати вирішуватимуть конфлікти і проблеми як пересічні громадяни.

 

«Викроївши тиждень зі свого графіку, чинні нардепи різних рівнів знімуть свої золоті годинники, дорогі костюми, пересядуть із престижних іномарок в електрички та маршрутки - і вирушать допомагати простим українцям. Але робити це їм доведеться без рятівної депутатської «ксиви». Звичайні українці не відразу впізнають впливових законотворців у прибулих до них простих волонтерах. Саме з такою легендою кожному депутату належить освоїтися і влаштуватися в незнайомому для них місті», - йдеться в анонсі прем'єрного випуску програми.  

 

Віталій Докаленко розповів, що до участі запрошувалися депутати усіх партій пропорційно. «Нам хотілося, щоб в програмі були представлені депутати усіх найрізноманітніших партій. Це у нас не зовсім вийшло ще й через те, що були оголошені позачергові вибори», - сказав Віталій Докаленко.

 

Раніше прес-службою телеканалу ICTV був поширений коментар пана Докаленка про те, що більшість народних обранців «спочатку сприйняли участь в шоу не як соціальний жест, а черговий привід для піару, чим, звичайно, дуже нас здивували».

 

Пан Докаленко підкреслив, що далеко не всі депутати погоджувалися на пропозицію знятися у програмі. «Мабуть, через те, що, з одного боку, час зараз такий, та й не всі виявили бажання провести n-нну кількість днів далеко від своєї виборчої дільниці. Словом, нам з цим було непросто впоратися», - сказав він.

 

Над цим проектом продакшн працював з літа поточного року, робота досі продовжується, ще відзняті не всі заплановані випуски.

 

«Поки це основний телевізійний проект продакшн-студії «Мастер Відео», всі інші - на стадії перемовин і попередніх домовленостей, ще не підписані документи, тому говорити про них зарано», - зазначив пан Докаленко.

 

Також у коментарі «Детектор медіа» Віталій Докаленко повідомив, що наразі не планує приєднуватися до штатного колективу якогось з українських телеканалів.

 

Нагадаємо, у квітні минулого року Віталій Докаленко пішов з телеканалу «1+1 медіа», де очолював творче об'єднання, яке виробляло такі проекти як «Пекельна кухня» і «На ножах».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5159
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду