На ICTV стартує реаліті-шоу «Депутат під прикриттям»

На ICTV стартує реаліті-шоу «Депутат під прикриттям»

25 Вересня 2014
7341
25 Вересня 2014
13:19

На ICTV стартує реаліті-шоу «Депутат під прикриттям»

7341
На ICTV стартує реаліті-шоу «Депутат під прикриттям»
На ICTV стартує реаліті-шоу «Депутат під прикриттям»

З 1 жовтня в ефірі ICTV стартує реаліті-проект «Депутат під прикриттям», який телеканал позиціонує як соціальний. Про це повідомляє прес-служба ICTV.

 

Виходитиме проект о щочетверга о 20.20.

 

За концепцією, в рамках шоу депутати вирішуватимуть конфлікти і проблеми як пересічні громадяни. «Викроївши тиждень зі свого графіку, чинні нардепи різних рівнів знімуть свої золоті годинники, дорогі костюми, пересядуть із престижних іномарок в електрички та маршрутки - і вирушать допомагати простим українцям. Але робити це їм доведеться без рятівної депутатської «ксиви». Звичайні українці не відразу впізнають впливових законотворців у прибулих до них простих волонтерах. Саме з такою легендою кожному депутату належить освоїтися і влаштуватися в незнайомому для них місті», - йдеться в анонсі прем'єрного випуску програми.  

 

Учасники реаліті «Депутат під прикриттям» плануватимуть денний бюджет у 50 гривень. Також депутати виступатимуть у ролі волонтерів і муситимуть  за перші три дні свого відрядження знайти житло, роботу, нових знайомих та допомогти їм вирішити конкретні проблеми, не вдаючись до важелів влади. За задумом, скористатися своїми зв'язками і повноваженнями кожен зможе лише наприкінці програми.

 

Самі ж депутати на соціальний формат проекту відреагували як на промоушен.

 

«Більшість наших депутатів спочатку сприйняли участь в шоу не як соціальний жест, а черговий привід для піару, чим, звичайно, дуже нас здивували. Окрім того, не кожен міг чесно визнати, що банально боїться ось так, обличчям до обличчя, зустрітися з простими жителями країни. Але тим драматичніший їх особистий виклик від того, з чим їм довелося зіткнутися в цьому проекті», - сказав продюсер проекту Віталій Докаленко.

 

Нагадаємо, 2 жовтня о 20.20 на телеканалі ICTV відбудеться прем'єра нової програми журналістських розслідувань «Інсайдер».

 

18 вересня керівник департаменту публіцистичних проектів каналу ICTV Оксана Соколова заявила про те, що планує у якості виконавчого продюсера невдовзі запустити новий проект журналістських розслідувань за участі відомого російського колеги, ім'я якого не назвала.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7341
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду