detector.media
29.09.2014 16:58
Віталій Докаленко готує реаліті «Депутат під прикриттям» для ICTV за форматом BBC
Віталій Докаленко готує реаліті «Депутат під прикриттям» для  ICTV за форматом BBC

1 жовтня на телеканалі ICTV відбудеться прем'єра соціального реаліті «Депутат під прикриттям», яке готує продакшн «Мастер Відео» Віталія Докаленка за форматом британського каналу BBC. Про це продюсер розповів у коментарі «Детектор медіа».

 

«Це куплений у BBC формат, але ми переробили його під наші сьогоднішні реалії. Змін внесли настільки багато, що від закордонного формату не лишилося майже нічого. Тільки сама ідея, що депутат їде в люди. В оригінальному форматі, наприклад, депутати з різних партій їздять на один об'єкт. Ми вирішили, що це буде нецікаво, у нас будуть різні міста та регіони. Та власне, до ефіру лишилося тільки два дні - скоро самі все побачите», - зазначив пан Докаленко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», за концепцією в рамках шоу «Депутат під прикриттям» депутати вирішуватимуть конфлікти і проблеми як пересічні громадяни.

 

«Викроївши тиждень зі свого графіку, чинні нардепи різних рівнів знімуть свої золоті годинники, дорогі костюми, пересядуть із престижних іномарок в електрички та маршрутки - і вирушать допомагати простим українцям. Але робити це їм доведеться без рятівної депутатської «ксиви». Звичайні українці не відразу впізнають впливових законотворців у прибулих до них простих волонтерах. Саме з такою легендою кожному депутату належить освоїтися і влаштуватися в незнайомому для них місті», - йдеться в анонсі прем'єрного випуску програми.  

 

Віталій Докаленко розповів, що до участі запрошувалися депутати усіх партій пропорційно. «Нам хотілося, щоб в програмі були представлені депутати усіх найрізноманітніших партій. Це у нас не зовсім вийшло ще й через те, що були оголошені позачергові вибори», - сказав Віталій Докаленко.

 

Раніше прес-службою телеканалу ICTV був поширений коментар пана Докаленка про те, що більшість народних обранців «спочатку сприйняли участь в шоу не як соціальний жест, а черговий привід для піару, чим, звичайно, дуже нас здивували».

 

Пан Докаленко підкреслив, що далеко не всі депутати погоджувалися на пропозицію знятися у програмі. «Мабуть, через те, що, з одного боку, час зараз такий, та й не всі виявили бажання провести n-нну кількість днів далеко від своєї виборчої дільниці. Словом, нам з цим було непросто впоратися», - сказав він.

 

Над цим проектом продакшн працював з літа поточного року, робота досі продовжується, ще відзняті не всі заплановані випуски.

 

«Поки це основний телевізійний проект продакшн-студії «Мастер Відео», всі інші - на стадії перемовин і попередніх домовленостей, ще не підписані документи, тому говорити про них зарано», - зазначив пан Докаленко.

 

Також у коментарі «Детектор медіа» Віталій Докаленко повідомив, що наразі не планує приєднуватися до штатного колективу якогось з українських телеканалів.

 

Нагадаємо, у квітні минулого року Віталій Докаленко пішов з телеканалу «1+1 медіа», де очолював творче об'єднання, яке виробляло такі проекти як «Пекельна кухня» і «На ножах».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY