Телеканал «Рівне 1» розпочав прямі трансляції богослужінь

Телеканал «Рівне 1» розпочав прямі трансляції богослужінь

24 Вересня 2014
5947
24 Вересня 2014
18:31

Телеканал «Рівне 1» розпочав прямі трансляції богослужінь

5947
Телеканал «Рівне 1» розпочав прямі трансляції богослужінь
Телеканал «Рівне 1» розпочав прямі трансляції богослужінь

З вересня ТРК «Рівне 1» запровадив прямі телевізійні та онлайн-трансляції богослужінь із Свято-Покровського кафедрального собору в місті Рівному. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Трансляції богослужінь з'являтимуться в ефірі телеканалу щонеділі та на великі релігійні свята. Люди, які не мають змоги особисто відвідати богослужіння, зможуть переглядати його у прямому ефірі телеканалу «Рівне 1» і на сайті www.rivne1.tv.

 

Божественну літургію супроводжують фахові коментарі священнослужителів Рівненської єпархії УПЦ КП та ведучої телеканалу «Рівне 1», магістра релігієзнавства Ольги Данилюк, повідомляє прес-служба.

 

«Це реалізація нашого давнього задуму. Ми вклали в цю справу багато ресурсів, але свідомі своєї високої суспільної місії. У провідних високорозвинених християнських країнах світу пряма трансляція недільних богослужінь - це звична справа для місцевих телеканалів. Сьогодні, за підтримки архієпископа Рівненського та Острозького УПЦ КП Іларіона, ми розпочали втілювати такий проект на Рівненщині. Впевнений, що разом ми робимо богоугодну справу і відповідаємо на актуальний суспільний запит, адже, згідно опитувань громадської думки, саме церква та ЗМІ лідирують серед суспільних інститутів, які мають найвищу довіру українців», - коментує ініціативу директор телерадіокомпанії «Рівне 1» Віктор Данилов.

 

Також у прес-службі ТРК «Рівне 1» нагадали, що з літа телеканал запровадив постійну практику прямих трансляцій резонансних подій у житті Рівного та області. «Зараз ми готові продовжувати цю роботу, і, за наявності зацікавленості потенційних партнерів, організуємо пряму трансляцію з будь-якого місця - приміром, з вищого навчального закладу чи з певного підприємства, організації, де відбувається цікава подія. Ми відкриті до співпраці, аби здійснювати онлайн-трансляції, які будуть цікаві і для глядачів, і для рекламодавців», - заявив пан Данилов.

 

Нагадаємо, у серпні повідомлялося, що телеканал «Рівне 1» шукає телеведучих.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5947
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду