«Орел і решка» змінив ведучого  - шоу веде режисер проекту Євген Синельников

«Орел і решка» змінив ведучого - шоу веде режисер проекту Євген Синельников

8 Вересня 2014
7907
8 Вересня 2014
14:38

«Орел і решка» змінив ведучого - шоу веде режисер проекту Євген Синельников

7907
«Орел і решка» змінив ведучого  - шоу веде режисер проекту Євген Синельников
«Орел і решка» змінив ведучого  - шоу веде режисер проекту Євген Синельников

У новому сезоні тревел-шоу «Орел і решка. Незвідана Європа» на телеканалі «Інтер», який розпочався 7 вересня, змінився ведучий - замість Колі Серги програму веде Євген Синельников. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Як могли побачити телеглядачі в першому випуску нового сезону, Коля Серга запізнився на літак в Бордо, і щоб врятувати зйомку в цьому місті, встати в кадр довелося режисеру-постановнику Євгену Синельникову. Експеримент виявився вдалим. Таким чином, в шоу "Орел і Решка" з'явився новий ведучий. Отже, знайомтеся: Євген Синельников - один з авторів ідеї проекту "Орел і Решка" і незмінний режисер-постановник всіх сезонів шоу. Одним словом, це людина, яка знає про цю програму все!», - зазначають в прес-службі.

 

Пан Синельников не лише вестиме шоу разом з ведучою Регіною Тодоренко, а й продовжуватиме керувати знімальним процесом як режисер. «Коли ти їдеш як режисер, то продумуєш, як будеш знімати, як усе має виглядати в кадрі - це одне. А коли ти приїжджаєш, і тобі все це ще потрібно пройти своїми ногами, спробувати на собі - це зовсім інша історія. Звичайно, поки мені затишніше за кадром. У новому амплуа почуваюся неоднозначно. Але зате багато чого для себе відкрив, почав краще розуміти тих же ведучих, з якими працював до цього. Спасибі Регіні - вона допомагає мені вжитися в роль ведучого, дає слушні поради», - коментує Євген Синельников.

 

Євген Синельников закінчив режисерський факультет Інституту кіно і телебачення Київського національного університету культури і мистецтв. Знімав кліпи і телепрограми. Крім тревел-шоу «Орел і Решка» і «Орел і Решка. Шопінг» (телеканал К1) був режисером-постановником сезонів кулінарного проекту «Кухня з Дмитром Шепелевим» та шоу «Сімейний пес» на телеканалі «Інтер».

 

Нагадаємо, у цьому сезоні шоу «Орел та решка. Незвідана Європа» ведучі вирушають до невідомих куточків Європи - туди, де не гуляють натовпи туристів, а де живе дух Старого Світу і куди не так просто добратися: Нормандія, Більбао, Сарагоса, Роттердам, Бордо, Сараєво, Белград, Фарерські острови, Неаполь, Шпіцберген.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7907
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду