detector.media
08.09.2014 14:38
«Орел і решка» змінив ведучого - шоу веде режисер проекту Євген Синельников
«Орел і решка» змінив ведучого  - шоу веде режисер проекту Євген Синельников

У новому сезоні тревел-шоу «Орел і решка. Незвідана Європа» на телеканалі «Інтер», який розпочався 7 вересня, змінився ведучий - замість Колі Серги програму веде Євген Синельников. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Як могли побачити телеглядачі в першому випуску нового сезону, Коля Серга запізнився на літак в Бордо, і щоб врятувати зйомку в цьому місті, встати в кадр довелося режисеру-постановнику Євгену Синельникову. Експеримент виявився вдалим. Таким чином, в шоу "Орел і Решка" з'явився новий ведучий. Отже, знайомтеся: Євген Синельников - один з авторів ідеї проекту "Орел і Решка" і незмінний режисер-постановник всіх сезонів шоу. Одним словом, це людина, яка знає про цю програму все!», - зазначають в прес-службі.

 

Пан Синельников не лише вестиме шоу разом з ведучою Регіною Тодоренко, а й продовжуватиме керувати знімальним процесом як режисер. «Коли ти їдеш як режисер, то продумуєш, як будеш знімати, як усе має виглядати в кадрі - це одне. А коли ти приїжджаєш, і тобі все це ще потрібно пройти своїми ногами, спробувати на собі - це зовсім інша історія. Звичайно, поки мені затишніше за кадром. У новому амплуа почуваюся неоднозначно. Але зате багато чого для себе відкрив, почав краще розуміти тих же ведучих, з якими працював до цього. Спасибі Регіні - вона допомагає мені вжитися в роль ведучого, дає слушні поради», - коментує Євген Синельников.

 

Євген Синельников закінчив режисерський факультет Інституту кіно і телебачення Київського національного університету культури і мистецтв. Знімав кліпи і телепрограми. Крім тревел-шоу «Орел і Решка» і «Орел і Решка. Шопінг» (телеканал К1) був режисером-постановником сезонів кулінарного проекту «Кухня з Дмитром Шепелевим» та шоу «Сімейний пес» на телеканалі «Інтер».

 

Нагадаємо, у цьому сезоні шоу «Орел та решка. Незвідана Європа» ведучі вирушають до невідомих куточків Європи - туди, де не гуляють натовпи туристів, а де живе дух Старого Світу і куди не так просто добратися: Нормандія, Більбао, Сарагоса, Роттердам, Бордо, Сараєво, Белград, Фарерські острови, Неаполь, Шпіцберген.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY