На Першому національному стартує тревел-шоу «Подорожуй Першим!»

На Першому національному стартує тревел-шоу «Подорожуй Першим!»

4 Вересня 2014
6005
4 Вересня 2014
18:26

На Першому національному стартує тревел-шоу «Подорожуй Першим!»

6005
На Першому національному стартує тревел-шоу «Подорожуй Першим!»
На Першому національному стартує тревел-шоу «Подорожуй Першим!»

У неділю, 7 вересня, на Першому національному вийде перший випуск новї програми про туристичні можливості України «Подорожуй Першим!». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма вийде в ефір о 18.30.

 

За форматом проекту три різні за своїми уподобаннями герої мандрують містами України та обирають відпочинок на свій смак. Ведучі проекту - Володимир Горянський, Алла Тулинська та Геннадій Попенко, кожен з яких має свій унікальний образ, що і визначає напрям подорожі тим чи іншим українським містом. Володимир Горянський в образі «інтелігента» помічає незвичні деталі у відомих пам'ятках архітектури і ділиться з глядачами своїми знаннями та враженнями. Алла Тулинська як «тусовщиця» шукає найкраще в розважальній та «шопінговій» частинах міста за розумну ціну. Геннадій Попенко в образі «екстремала» експериментує та приборкує незвичні екстремальні розваги.

 

«Ця програма - туристична енциклопедія Україною, яка задовольнить смаки найвибагливішого мандрівника. Перший запис програми ми робили у Чернівцях. Ми, ведучі, всі такі різні, й відпочинок та враження обираємо собі також несхожі. Я шукаю активний відпочинок, Алла - дівчина весела й молода, тому їй до вподоби розваги, а Володимир Горянський - людина глибока, духовна, тому йому під час подорожі важливо задовольнити саме культурні смаки», - сказав Геннадій Попенко.

 

Нагадаємо,  Перший національний розповів про плани підготовки тревел-шоу «Подорожуй Першим!» 15 липня під час презентації «15 нових проектів і телеведучих Першого національного». У цей день Геннадій Попенко висловив сподівання, що найближчим часом ситуація в Криму та на Сході України стабілізується, і команда «Подорожуй Першим!» завітає і туди.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6005
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду