detector.media
04.09.2014 18:26
На Першому національному стартує тревел-шоу «Подорожуй Першим!»
На Першому національному стартує тревел-шоу «Подорожуй Першим!»

У неділю, 7 вересня, на Першому національному вийде перший випуск новї програми про туристичні можливості України «Подорожуй Першим!». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма вийде в ефір о 18.30.

 

За форматом проекту три різні за своїми уподобаннями герої мандрують містами України та обирають відпочинок на свій смак. Ведучі проекту - Володимир Горянський, Алла Тулинська та Геннадій Попенко, кожен з яких має свій унікальний образ, що і визначає напрям подорожі тим чи іншим українським містом. Володимир Горянський в образі «інтелігента» помічає незвичні деталі у відомих пам'ятках архітектури і ділиться з глядачами своїми знаннями та враженнями. Алла Тулинська як «тусовщиця» шукає найкраще в розважальній та «шопінговій» частинах міста за розумну ціну. Геннадій Попенко в образі «екстремала» експериментує та приборкує незвичні екстремальні розваги.

 

«Ця програма - туристична енциклопедія Україною, яка задовольнить смаки найвибагливішого мандрівника. Перший запис програми ми робили у Чернівцях. Ми, ведучі, всі такі різні, й відпочинок та враження обираємо собі також несхожі. Я шукаю активний відпочинок, Алла - дівчина весела й молода, тому їй до вподоби розваги, а Володимир Горянський - людина глибока, духовна, тому йому під час подорожі важливо задовольнити саме культурні смаки», - сказав Геннадій Попенко.

 

Нагадаємо,  Перший національний розповів про плани підготовки тревел-шоу «Подорожуй Першим!» 15 липня під час презентації «15 нових проектів і телеведучих Першого національного». У цей день Геннадій Попенко висловив сподівання, що найближчим часом ситуація в Криму та на Сході України стабілізується, і команда «Подорожуй Першим!» завітає і туди.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY