detector.media
01.08.2014 16:35
«Воля» розраховує вивести п’ять власних каналів на самоокупність за два-три роки та хоче популяризувати HD
«Воля» розраховує вивести п’ять власних каналів на самоокупність за два-три роки та хоче популяризувати HD

Компанія «Воля-кабель» планує вивести на самоокупність п'ять власних ексклюзивних кіноканалів Cine+ за два-три роки в разі сприятливих обставин. Про це сьогодні, 1 серпня, на презентації з нагоди запуску групи каналів Cine+ повідомив генеральний директор компанії «Воля-кабель» Джордж Жембері. «Інвестиції в цей проект були заплановані як довготривалі», - додав він.

 

П'ять кіноканалів Cine+ виробництва компанії «Воля», на яких транслюватиметься відеоконтент кіностудій і дистрибуторів Walt Disney, Universal, «Централ Партнершип» та «АртХаусТрафік», стартували 1 серпня. «Сьогодні опівночі близько чверті мільйонів наших абонентів мали змогу ознайомитися з каналами Cine+. Вони були додані до наших стандартних пакетів без стягування додаткової платні», - повідомила директор з маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая.

 

За словами Джорджа Жембері, провайдер інвестував у новітні технології близько 300 млн гривень, також близько 50 мільйонів було додатково витрачено на контент провідних голлівудських кіностудій. Таким чином, цьогорічні інвестиції компанії «Воля» у власний розвиток становлять 350 млн гривень замість звичних 200 млн гривень на рік.

 

 

Джордж Жембері

 

«Головна складність укладення договору з нашими диструбуторами полягала в їхній недовірі до українського ринку. Зокрема, їх турбувало питання легалізації кіноконтенту, яке так гостро стоїть в Україні. Ще два роки тому іноземні компанії не хотіли надавати права українським провайдерам на використання їхньої продукції за справедливу ціну. Наразі ж ми уклали комплексні договори з Walt Disney, Universal, "Централ Партнершип" та "АртХаусТрафік"», - повідомив Джордж Жембері.

 

Він також заявив, що наразі «Воля-кабель» веде перемовини ще з двома великими групами, про результати яких буде повідомлено в разі укладання двосторонніх угод.

 

За словами програмного директора «Волі-кабель» Сергія Осадчого, керівництво компанії зацікавлене і в подальшому запуску власних жанрових каналів, але наразі ця галузь не є найбільш пріоритетною. «Поки що ми плануємо вдосконалювати якість свого обслуговування, і популяризувати високу чіткість зображення (HD) на українському телебаченні. Нас цікавить усе, що пов'язано з HD», - заявив пан Осадчий. За його словами, за останні дев'ять місяців база абонентів HD-телебачення «Волі» збільшилася втричі.

 

 

Сергій Осадчий і генеральний директор компанії «АртХаусТрафік» Денис Іванов

 

Як писала «Детектор медіа», «Воля» запустила п'ять власних кіноканалів Cine+, які еволюціонували із сервісу «Воля Кіно HD»:

- «Воля Cine+», який транслюватиме касові стрічки в форматі SD;

- «Воля Cine+ HD», на якому показуватимуться подібні фільми у форматі високої чіткості;

- «Воля Cine+ Hit HD», на якому відбуватимуться прем'єри касових стрічок;

- «Воля Cine+ Mix», який транслюватиме одночасно фільми та серіали;

- «Воля Cine+ Legend», створений для показу легенд кінематографу.

 

Нові абоненти компанії «Воля», які захочуть підключити пакет «Воля Cine+» (містить п'ять каналів Cine+), зможуть зробити це за акційною пропозицією за 10 гривень на місяць, яка діятиме протягом серпня. Згодом, абоненти компанії «Воля» зможуть переглядати кіноканали Cine+ за регламентованою ціною - 30 гривень на місяць, а розширений пакет «Воля Сine+ Vip», що включає в себе п'ять каналів «Волі», а також кіноканали «Наше кино», «ТВ-XXI», «Телеклуб», «Детский мир», «Комедия ТВ», Universal Channel і «Наше новое кино» - за 45 гривень на місяць.

 

Крім того, за рахунок нових каналів буде розширено наповнення пакета «Воля HD». До нього ввійдуть «Воля Cine+ HD», «Воля Cine+ Hit HD», Discovery Showcase HD, Fox HD, Outdoor Channel HD, Travel Channel HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Animal Planet HD і myZen.tv HD. Ціна пакета для абонентів компанії, як і раніше, становитиме 40 грн на місяць.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY