«Воля» інвестує 50 млн грн у запуск п’яти власних кіноканалів

«Воля» інвестує 50 млн грн у запуск п’яти власних кіноканалів

11 Липня 2014
3675
11 Липня 2014
16:41

«Воля» інвестує 50 млн грн у запуск п’яти власних кіноканалів

3675
«Воля» інвестує 50 млн грн у запуск п’яти власних кіноканалів
«Воля» інвестує 50 млн грн у запуск п’яти власних кіноканалів

Телекомунікаційний провайдер «Воля-кабель» оприлюднила назви п'яти власних ексклюзивних каналів, що готуються до запуску. Ними стануть кіноканали Cine+, Cine+ HD, Cine+ Hit HD, Cine+ Legend і Cine+ Mix. Про це на запит «Детектор медіа» повідомила піар-служба компанії.

 

Контент телеканалів буде орієнтований на різні групи споживачів: світові хіти, серіали з різних країн світу, класика тощо. Зображення, професійний дубляж та добірку було сформовано експертною групою «Волі» разом із фахівцями професійних світових студій.

 

Обсяг інвестицій «Волі» у групу каналів Cine + становитиме близько 50 мільйонів гривень, враховуючи лише вартість контенту, технічну модернізацію для запуску і забезпечення високої якості каналів. «Це значні інвестиції в ринок в умовах складної економічної ситуації в країні. Однак цю ініціативу ми оцінюємо як необхідну стратегічну інвестицію у підвищення рівня контенту для споживача», - зазначили в піар-службі.

 

Компанія також повідомила, що запуск п'яти телеканалів Cine+ стане початком у напрямку розробки «Волею» власного контенту.

 

Раніше «Воля» анонсувала запуск п'яти телеканалів групи Cine+ з 1 серпня цього року. До нової групи увійдуть канали як стандартної чіткості зображення (SD), так і високої чіткості (HD).

 

Нагадаємо, улітку 2012 року компанія «Воля» запустила сервіс кінопоказу «Воля Кіно HD», а влітку 2013 року запропонувала українському ринку телеканал високої чіткості «Воля Кіно HD». У грудні 2013 року «Воля» отримала ліцензії на чотири власних телеканали - «Воля Русское Кино», «Воля Прем'єрне Кіно», «Воля Кіно HD», «Воля Класичне Кіно».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду