Новий канал запустить у виробництво три оригінальні серіальні проекти

Новий канал запустить у виробництво три оригінальні серіальні проекти

31 Липня 2014
4825
31 Липня 2014
14:47

Новий канал запустить у виробництво три оригінальні серіальні проекти

4825
Новий канал запустить у виробництво три оригінальні серіальні проекти
Новий канал запустить у виробництво три оригінальні серіальні проекти

На Новому каналі планується запуск трьох серіалів власного виробництва. Про це повідомив генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов під час чату із читачами «Детектор медіа».

 

«Українське телебачення в певному сенсі залежить від російського телевізійного контенту, в першу чергу, серіального. Але ми розуміємо і вирішуємо цю проблему. На Новому каналі створено відділ власного серіального виробництва під керівництвом Ірини Петрикей і вже підготовлені сценарії як мінімум трьох оригінальних українських серіальних проектів, призначених виключно для внутрішнього телевізійного ринку», - заявив пан Євдокимов.

 

Він також повідомив, що виробничий цикл проектів подібного роду займає як мінімум півтора-два роки, тому нові серіали оригінального виробництва Нового каналу з'являться в ефірі не раніше січня 2016 року.

 

Гендиректор Нового каналу повідомив, що керівництво телеканалу буде також підтримувати вітчизняного кіновиробника. Зокрема, у День Незалежності України, 24 серпня, на телеканалі відбудеться прем'єрний показ одразу двох фільмів українського виробництва -  трилер «Тіні незабутих предків» та фільму жахів «Синевир».

 

«Особливу увагу хотілося б також привернути до фільму «Самотній за контрактом» нашого спільного виробництва із Film.ua, прем'єра якого відбудеться спершу в кінотеатрах (4 вересня), а потім - в ефірі Нового каналу», - розказав Сергій Євдокимов.

 

Нагадаємо, Новий канал (творче об'єднання Олени Маторіної) знімає пілот романтично-пригодницького шоу за оригінальним форматом під робочою назвою «Звичка одружуватись», який планується до виходу в наступних сезонах.

 

Для осіннього сезону Новий канал готує реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo, жіночу версію «Холостяка» під назвою «Герої&Коханці» за іспанським форматом A Prince for Corina, новий проект «1000 жіночих бажань», гумористичне «Стендап Шоу» Андрія Шабанова, другий сезон форматного реаліті «Серця трьох», серіаліті «Проект "Перфект"» за норвезьким форматом Prosjekt Perfekt.

 

В осінній сезон Новий канал увійде з новими графікою, заставками-ідентифікаторами і слоганом «Давай жити разом!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4825
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду