Ксенія Бугрімова з СТБ знімає жіночу версію «Холостяка» для Нового каналу

Ксенія Бугрімова з СТБ знімає жіночу версію «Холостяка» для Нового каналу

21 Травня 2014
6863
21 Травня 2014
19:16

Ксенія Бугрімова з СТБ знімає жіночу версію «Холостяка» для Нового каналу

6863
Ксенія Бугрімова з СТБ знімає жіночу версію «Холостяка» для Нового каналу
Ксенія Бугрімова з СТБ знімає жіночу версію «Холостяка» для Нового каналу

Новий канал на осінній телесезон готує нове романтичне реаліті - адаптацію іспанського формату A Prince for Corina («Принц для Коріни») компанії Eyeworks International. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Створювати це шоу для Нового каналу буде творче об'єднання СТБ на чолі із Ксенією Бугрімовою. На її рахунку -успіх трьох сезонів «Холостяка» і телевізійна премія «Телетріумф» у номінації «Режисер-постановник телевізійної програми».

 

Формат A Prince for Corina, який є своєрідною жіночою версію «Холостяка», було презентовано на Формат-шоу в межах Kiev Media Week у 2013 році. У ньому за серце/руку дівчини змагаються 24 сучасні «принци», розділені на чотири групи: красунчики, симпатяги, оригінали та ботани. Вони по черзі ходять із героїнею на побачення, спілкуються, влаштовують їй сюрпризи. Робити вибір «холостячці» допомагають сестра і найліпший друг, а її батько в ролі «психолога» спілкується з потенційними зятями, викриваючи їхні таємниці.

 

«Новий канал втілює мрію всіх дівчат України. Нарешті чоловік боротиметься за жінку! Не вибирати, не будувати стосунки, а завойовувати! Боротися на межі своїх можливостей, щоб просто отримати шанс прийти до неї на побачення», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Творці проекту оголосили всеукраїнський кастинг. «Ми шукаємо молоду, привабливу, щиру, розумну дівчину від 20 до 26 років, - розповідає пані Бугрімова. - Ту, що цінує себе і знає, що їй потрібно від життя і від чоловіка. Це справжній турнір за жінку. 24 спартанця будуть битися до останнього за одну богиню».

 

Це вже третій проект, який цього року для Нового каналу готують творчі об'єднання СТБ (обидва канали входять в один холдинг StarLightMedia). Навесні в ефірі Нового пройшло реаліті-шоу «Серця трьох» з Машею Єфросиніною за ізраїльським форматом Girlfri3nds компанії Keshet, створене творчим об'єднанням Олексія Удовицького. Успішний проект уже продовжено на другий сезон. А на осінь творче об'єднання Олексія Гладушевського готує реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo компанії Endemol.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - із сайту Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду